EGCC Cross Country auhinnalaud ja medalid

Laupäeval, 14. oktoobril toimus vaid selleks korraks loodud Cross Course’i radadel aset EGCC Cross Country. 15 enneolematul rajal seikles 31 tiimi, kes said hooaja viimasel võistlusel tunda tuult, paduvihma ja õnneks ka päikest.

Erilise formaadiga võistluse “maaletooja” on aastatel 2008–2009 Estonian Golf & Country Clubis töötanud golfipro William Thursby. Sel aastal joonistas rajad kaardile Jõelähtme Golfiakadeemia juht Peter Holmberg oma abilistega. Sinka-vonka üle Stone ja Sea Course’i looklenud radadel oli mänguvormiks Florida Scramble ja tulemusi arvestati HCP-löögimängu ühes võistlusklassis.

Cross Country võitjad

EGCC Cross Country võitjad

Meeleoluka võistluse, kus mõni tiim hõiskas rõõmust eagle’i ja mõni ka bogey puhul, pani kinni võistkond kooseisus Helen Esinurm, Olav Esinurm, Sander Pormeister ja Vahur Pormeister. Kokku tegi võidukas tiim seitse birdie‘t ja sai kirja 44 netolööki.

EGCC Cross Country teine koht: Mia Heleen Herman, Kirke Kotsar, Laura-Liis Timberg ja Cristofer Herman

Teise koha saavutasid Mia Heleen Herman, Kirke Kotsar, Laura-Liis Timberg ja Cristofer Herman kolme birdie ja samuti 44 netolöögiga. Kolmanda koha said Kairi Vanem, Allan Raassalu, Ando Okk ja Taavi Kotka 45 netolöögiga.

Täname Biodermat ja kõiki osalejaid

Esikolmik sai kaela unikaalse disainiga medalid ja kingituse Biodermalt. Palju õnne võitjatele ja suur tänu kõikidele osalejatele!

Vaata ka:

Just nii rõõmsate nägudega jõudsid “finišisse” Konstantin Semjonov, Kersti Kuus, Reilika Mikk ja Kait Kuus, kes läbisid võistluse 60 netolöögiga.