Laupäeval, 14. oktoobril ootame golfifänne osa võtma traditsioonilisest ja lõbusast EGCC Cross Country võistlusest. 

Võistluse maaletooja on golfipro William Thursby, kes töötas EGCC-s aastatel 2008–2009. Ja siin pole midagi imestada, et võistlus võitis kohe golfarite südamed. Sest ei juhtu just tihti, et võistluse ajal on väljakul kuulda rõõmuhõiskeid ja ühelt rajalt teisele orienteerudes saadab võistkonda elav arutelu.

Ebaeestlasliku elevuse põhjuseks on nn Cross Course’i rajad, mis võivad lõppeda näiteks harjutusväljakul või alata Driving Range’i ja Stone Course’i üheksanda griini vahel. Nii joonistame ka sel aastal kaardile täiesti erakordsed golfirajad, millest mõni on uus ja mõni näeb välja justkui veidi tuttavalt. Millised rajad ees ootavad, avaldame stardis.

Maksimaalselt saab võistlusel osaleda 100 mängijat ehk kuni 25 neljaliikmelist tiimi. Pane kokku oma võistkond või registreeru üksinda ja leiame sulle toredad kaaslased!

  • HCPI kuni 36,0
  • Mänguvorm: Florida Scramble ja HCP-löögimäng
  • Võistkondlik arvestus ühes võistlusklassis
  • Ekstreemsed ja ebatraditsioonilised rajad

Registreerimine ja juhend

GolfBoxist leiad võistluse täpsema juhendi ja registreerimine on avatud kuni 10. oktoobrini kella 12.00. Võistluse maksimaalne osalejate arv on täis ja nimekiri on suletud, kuid võib panna ootelisti e-posti aadressil welcome@egcc.ee.

Autasustamine ja hooaja lõpupidu

Pärast võistlust läheb Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis lahti hooaja lõpupidu, kus anname auhinnad nii EGCC Cross Country kui hooaja parimatele.

Loe lähemalt: EGCC hooaja lõpupidu

Pane enda nimi või oma võistkond GolfBoxis kirja ning tule nautima hooaja kõige viimast võistlust!

Fotomeenutusi 2022. aasta võistlusest