Kolmapäeval, 6. septembril võis Sea Course’i 16. raja pingi ümber näha veidike ebaharilikku sagimist. Kõigepealt muutis Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran pingi peolauaks, kuhu mahtus head ja paremat, kihisevat ja mullitavat.

Seejärel laekusid 15. raja griinilt riburadapidi äraseletatud näoga golfarid, kes ei võtnud harjumuspäraselt avalöögi asendit sisse tiiboksis, vaid koondusid pingi äärde klaase kokku lööma.

Tähistamiseks oli loomulikult põhjust, sest tol suviselt soojal golfiõhtul avati Estonian Golf & Country Clubi koostööpartneri ja Sea Course’i 16. raja toetaja AW2 Architectsi nimeline pink.

Piduliku sündmuse avasõnad ütles EGCC üks asutajatest Mait Schmidt ning tervitussõnad oma partneritele ja parimatele golfisõpradele AW2 Architectsi Eesti filiaali juhataja Berit Freivald.

Oleme rõõmsad, et taas sai üks imeilus Sea Course’i rada endale väärika toetaja, kes muu hulgas on eelnevatel aastatel aidanud hoogu sisse puhuda EGCC Ladies Night Outi sarjale.

Soovime AW2 Architectsi golfimängijatele edukaid mänguringe ja inspireerivaid puhkehetki oma ilusal pingil!

Vaata ka videot:

AW2 Architects arhitektuurile ja sisekujunduse spetsialistid on pühendunud avaliku sektori hoonete (haiglad, hooldekodud, koolid) projektidele, aga ka kontoritele ning spordi- ja tervisekeskustele. Tutvu lähemalt aw2.fi

Kui soovid, et ka sinu ettevõtte nimeline pink kaunistaks Sea Course’i, siis võta julgelt ühendust e-posti aadressil hanno@egcc.ee.

Vaata ka: