Jõelähtme Golfiakadeemia läheb septembrikuus üle sügisesele tunniplaanile, mis kehtib kuni 15. oktoobrini. Treeningud toimuvad ikka Estonian Golf & Country Clubi harjutusväljakutel, vihmase ilmaga katusealustes boksides.

NB! Hoia meie tegemistel silm peal, sest tulekul on suurepäraseid uudiseid nii sügis- kui talvetreeningute kohta!

Uued Green Cardi kursuste ajad

Akadeemial on hea uudis ka neile, kes soovivad septembris golfimänguga algust teha või kes on saanud Green Cardi kinkekaardi ega suutnud suvekuudel vaba nädalavahetust leida. Nimelt lisandus kaks uut Green Cardi kursuse aega:

  • 14.–15.09 kella 15–19 (NB! Kursus jääb ära)
    PGA Pro Rein Auväärt, eesti keeles
  • 16.–17.09 L kella 10–14, P kella 10–16.30 (NB! Kursus jääb ära)
    PGA Pro Maxime Chardon, inglise keeles

Grupitreeningud täiskasvanutele

Grupitreeningud täiskasvanutele jätkuvad kolmes grupis. Teisipäeviti ja neljapäeviti toimuvad alustajate treeningud (Rohelised grupid) kella 18–19 ja kella 19–20 Maxime Chardoni, Cristofer Hermani ja Jevgeni Levini juhendamisel. Esmaspäeval ja kolmapäeval kella 17–19 saavad tehnikat lihvida edasijõudnud golfarid (Sinine, Punane ja Kollased grupid) Cristofer Hermani juhendamisel.

Grupitreeningud lastele ja noortele

Grupitreeningud lastele ja noortele jätkuvad viies grupis vastavalt vanusele ja tasemele.

Meeleolukat septembrikuud!