Pühapäeval, 3. septembril leiab aset EGCC Trophy 2023. See on võistlus, millel on igal aastal erilised tiiboksid. Väljaku pikkus siiski ei muutu, tulemustes saame arvestada ka klubitiide raskusastet ja nii lähevad mänguringid HCP arvestusse. Ka see pole tavapärane, et võistlusel läbitakse 27 rada: Sea Course’il 18 ja Stone Course’il 9.

Võistlusklasse on seitse:

  • mehed
  • naised
  • mehed mid-amatöörid 35+
  • naised mid-amatöörid 35+
  • meesseeniorid 60+
  • naisseeniorid 60+
  • juuniorid U15

Osalema ootame eelkõige neid golfimängijaid, kelle HCPI on 28,0 või madalam. Võistlusele registreerunutel kõrgema HCPI’ga (28,1–36,0) arvestatakse HCPI’d 28,0.

Lisaks individuaalsele võistlusele osalevad kõik mängijad ka võistkondlikus arvestuses. Võistkonna saab ise kokku panna ja koosneb 3-4 liikmest, kellelt läheb igal rajal arvesse kahe parema võistkonnaliikme HCP-löögimängu tulemus.

NB! GolfBoxis on registreerimine lõppenud.

Autasustamine ja toetajad

Autasustatakse kõikide võistlusklasside kolme parimat võistlejat ja parimat võistkonda. EGCC Trophy karikale graveeritakse parima löögimängu tulemuse teinud naise ja mehe nimi.

EGCC Trophy 2023 peatoetaja on Coolbet. Tutvu Coolbetiga: coolbet.ee

Rajal aitab võistlejate janu kustutada Haage looduslik mineraalvesi. Tutvu Haage veega: haage.ee

Loosirattasse paneb auhinna Borealis. Tutvu Borealise massaaži-, tervise- ja heaolutoodetega: borealis.ee

Lennufirma SunExpress soovib võistlejatele palju edu ning loosib kõikide osalejate vahel välja tasuta lennupileti Tallinnast Antalyasse ja tagasi!

Võitjal on võimalus nautida SunExpress Tallinna–Antalya otselennul Euroopa parima puhkuselennufirma teenindust. Loe lähemalt: sunexpress.com

SunExpress lendab Tallinnast otse golfimängijate paradiisi Antalyasse Türgis. Otselennud Antalyasse kestavad kuni 11. novembrini 2023, toimuvad ka jõulude ja uue aasta ajal ning algavad uuesti 24. veebruaril 2024.