Neljapäeval, 17. augustil sai taas üks golfimängija erilise üllatuse osaliseks. Nimelt lõi 10. rajal oma elu esimese Hole-in-One’i klubiliige Kairi Luur! Ja see õhtu pakkus närvikõdi veelgi, sest 17. rajal jäi tal HIOst puudu napid 30 sentimeetrit.

“Oli tavaline neljapäev, kui pärast tööpäeva sai parklast otse tiiboksi jalutatud. Kuigi löögid tundusid alguses täitsa kenad, siis seitsmenda raja kvatro ja kaheksanda raja soget ei vihjanud kuidagi, et täna on “see” päev,” rääkis Kairi õnneliku golfiringi esimesest poolest.

“Ja siis see juhtus! Kümnes rada, 94 meetrit, kerge tagant briis, P wedge ja perfektne löök. Pall tegi griinil ühe suurema põrke ja siis kadus silmist. Kuna griinil olid juba pikad õhtused varjud, siis tagasihoidliku eestlasena ei tihanud enne juubeldada, kui oma silm 100% veendus, et pall oli augus. Ja seda ta oli! Edasi läks mäng hästi, teine pool 39 lööki, mis minu üheksa raja rekord,” ei hoia Kairi oma rõõmu tagasi.

“See oli eriline neljapäev. Aitäh EGCC-le, väga head griinid olid. Ja Kristelile, kes oli sündmuse tunnistajaks,” tänab Kairi flight’ikaaslast.

Kokku on sel hooajal Jõelähtmes tehtud viis Hole-in-One’i. EGCC klubi juhtkonna poolt ootab Kairit tugev käepigistus, sertifikaat ja nimi klubihoone Hole-in-One’i seinal. 10. raja toetajalt Olympic Casinolt on kingituseks üks öö Hilton Tallinn Park sviidis!

Palju õnne!

Vaata ka: