EGCC löögimängu meistritiitel tõi Danielle Truusale 75 punkti

Estonian Golf & Country Clubi üheksast tähtsamast klubivõistlusest on viis seljataga ja on taas paras aeg teha klubi reitingu vahekokkuvõte.

2023. hooaja naiste edetabeli kõrgeimal kohal on Danielle Truusa 190 punktiga, teist kohta hoiab Lill Kangust 136 punktiga ja vaid ühe punkti kaugusel ehk kolmandal kohal on Anneli Esken 135 punktiga.

Meeste edetabelis on esikohal Rauno Pikk 128 punktiga, kohe kannul Richard Teder 125 punktiga ja kolmandat kohta hoiab Lauri Kiviloo 101 punktiga.

Vaata lähemalt:

Järgmised punktivõistlused

Rauno Pikal jäi EGCC löögimängu meistritiitel vaid kahe löögi kaugusele, kuid kontole kukkus 53 väärtuslikku punkti. Fotol on Rauno EGCC Links Masters 2023 võitjana.

Kuidas edetabelisse pääseda?

Punktide saamine on imelihtne. Võetakse löögimängu tulemus, olenemata kust tiidelt mängiti, ja võistluse kokkuvõttes pannakse löögid järjestusse. See, kes lõi kõige vähem lööke, saab edetabelis rohkem punkte. Kui mängijad lõid sama palju lööke, siis saavad mõlemad mängijad sama palju kohapunkte. Ehk näiteks kui kolm mängijat lõid 72 lööki, siis nad kõik saavad võidu eest 50 punkti, neljas mängija saab siis juba neljanda koha punktid, teise ja kolmanda koha punkte välja ei jagata.

Loe lähemalt: