5.–6. augustini toimusid EGCC löögimängu meistrivõistlused, kus eliitklassides võitsid esikoha Danielle Truusa ja Richard Teder. Kõikide võistlusklasside võitjad said kaela unikaalse disainiga EGCC medalid ja väärikad auhinnad peatoetaja Aviselt. Täname siinkohal Avise esindajat, EGCC klubiliiget ja EGCC väljakukomitee esimeest Urmas Isokit, kes tegi muheda ülevaate Avise käekäigust ja rääkis edusammudest EGCC väljakuhoolduses. Urmase initsiatiivil sündinud humoorika viktoriini võitja avaldame ka õige pea!

Klubi poolt saavad Danielle ja Richard aastaks parkimiskoha, nime autahvlil ja klubipintsakud. Teeme siinkohal vahva fotomeenutuse aastasse 2019, kui Richard sai esimest korda klubi meistriks. Näidisena toodud pintsak jäi toona mehetegudest unistavale noorukile veidikene suureks … Nelja aastaga WAGRi 184. kohale jõudnud Richard saab sel korral kingiks sinise klubipintsaku.

2019. aasta klubi meistrivõistlustel poseerivad toonane kapten Janar Toomesso ja värske klubi meister Richard Teder. Foto: Kadri Palta

Kui on palju võistlusklasse, on ka palju võidukõnesid. Rohkelt kiidusõnu läks teele väljaku hooldusmeeskonnale väga heas korras väljaku eest, kuid kõlama jäid ka üleskutsed nendele, keda kohal polnud. U12 juuniorite võitja Robert Uusküla avaldas lootust, et järgmisel aastal on võistlustules rohkem lapsi. Anu Uuemõis julgustas naisi klubivõistlustele kirja panema, et igasse võistlusklassi jaguks piisavalt osalejaid. Toomas Kull kutsus aga kõiki üles klubiliikmeid mentoriks hakkama ja kutsus selle hooaja viimasele alustajate kohtumisõhtule EGCC Rising Starile, kus mänguvormiks on lõbus ja võistkondlik Florida Scramble.

Meesseeniorite 70+ võitja Ülo Polli aga oli tänulik, et esimest korda pani klubi välja selle võistlusklassi ning just tema sai võitjana ajalugu teha. Jan Larsson tänas nii flightikaaslast Sander Kukke, kes pakkus head konkurentsi, ja Jõelähtme Golfiakadeemia treenerit Maxime Chardoni, kelle abi swing’i lihvimisel võis olla võti, mis sel korral aitas võiduni viia.

Janar Toomesso tõi välja, et Eesti golf on teinud ägeda arengu. Kui Janar sel aastal mängis Eesti löögimängu meistrivõistlustel +12, siis seitse aastat tagasi oleks sellest tulemusest piisanud, et võita kuldmedal (2023. aastal jäi ta 228 löögiga 14. kohale). Eesti golfi tõusuteed näitavad ka Richardi selle aastal vägiteod ja Janaril on hea meel näha uute golfistaaride pealkasvu.

Medalivõitjad

Klubi meister, mehed
1. Richard Teder, 142 lööki
2. Rauno Pikk, 144 lööki
3. Ruut Kangust, 153 lööki

Klubi meister, naised
1. Danielle Truusa, 160 lööki
2. Lill Kangust, 166 lööki
3. Katre Kõvask, 179 lööki

Mid-am, mehed
1. Janar Toomesso, 156 lööki
2. Reigo Tomingas, 165 lööki
3. Viljar Jorro, 168 lööki

Mid-am, naised
1. Anu Uuemõis, 172 lööki
2. Anneli Esken, 175 lööki
3. Ave Epner, 183 lööki

Meesseeniorid 50+
1. Jan Larsson, 154 lööki
2. Sander Kukk, 155 lööki
3. Taavi Truusa, 159

Meesseeniorid 60+
1. Enn Sapp, 170 lööki
2. Aare Piirsoo, 170 lööki
3. Roland Jung, 179 lööki

Naisseeniorid 60+
1. Monica Pihlak, 175 lööki
2. Linda Kahro, 193 lööki
3. Sirje Aaviksoo, 206 lööki

Meesseeniorid 65+
1. Toomas Kull, 169 lööki
2. Vello Kahro, 170 lööki
3. Väino Valts, 174 lööki

Meesseeniorid 70+
1. Ülo Polli, 183 lööki
2. Jüri Ross, 186 lööki
3. Tiit Järvekülg, 192 lööki

U15 juuniorid
1. Roosi Ristal, 167 lööki
2. Sofia Jasmin Kukk, 186 lööki
3. Marta Mets, 195 lööki

U12 juuniorid
1. Robert Uusküla, 186 lööki

Vaata ka:

Täname Haaget, kes aitas rajal võistlejate janu kustutada ning Borealist ja SunExpressi, kes panustasid loosikasti. Borealise kuuajalise massaažitooli kasutamise võitsid Anu Uuemõis ja Jüri Kalda ning SunExpressi lennupileti Tallinnast Antalyasse ja tagasi võitis Marta Mets.

Palju õnne võitjatele ja kohtumiseni EGCC rajamängu meistrivõistlustel, mis leiavad aset juba 25.–27. augustil!