Tähelepanelikumad golfimängijad on kindlasti avastanud, et tänu koostööle Borealisega on meie klubihoone esimese korrusel nüüd uus massaažitool. Tooli kasutamine on kõikidele huvilistele tasuta. Ootame proovima!

See esinduslik ja luksusliku välimusega massaažitool Elite on Eesti turul ainuke omalaadne. Elite tooli eripära peitub tema laialdases programmide valikus. Rohkete funktsioonidega varustatud Elite kohandub kõigi selle kasutajate erinevate vajadustega ning pakub ääretult personaalset lähenemist.

Omadused

 • S-Track ehitus
 • Massaažiulatus peast alaseljani
 • Automaatne kehapikkuse tuvastus
 • 10 automaatprogrammi
 • 9 massaažitehnikat
 • Kaalutaoleku asend
 • Õhkpadjad pea, õlgade, käte, vööpiirkonna, tuhara, säärte ja jalalabade massaažiks
 • Jalataldade refleksoloogia jalatallarullikute abil
 • 3D-massaaž
 • Bluetooth süsteem

Mõõdud, kaal ja võimsus

 • Püsti: 163 cm x 85 cm x 121 cm
 • Pikali: 194 cm x 96 cm x 94 cm
 • Kaal: 140 kg
 • Võimsus: 260 W

Borealis: loome tervemat tulevikku

Borealis on tunnustatud, terviseharidusega inimeste poolt loodud geniaalseid innovaatilisi terviselahendusi pakkuv ettevõte. Rohkem kui 300 Eesti ettevõtet on hinnanud koostööd Borealisega ja on täna kuldkliendid.

Borelise tootevalikusse kuuluvad tervisetooted ja teenused. Vaata lähemalt: Borealis.ee