Kolmapäeval, 26. juulil leidis aset neljas EGCC Ladies Night Outi etapp. Sel korral võisteldi Sea Course’i üheksal tagumisel rajal ning külas olid ilukaubamaja Macta Beauty ning massaaži-, tervise- ja heaelutoodete ettevõte Borealis. Muu hulgas sai maitsta Ivybearsi vitamiinidega kummikomme ja Hechi kollageenijooki ning tutvuda massaažiseadmetega. Siinkohal on hea välja hõigata, et Borealise massaažitool jääb hooaja lõpuni klubihoone esimesele korrusele ning ootab nii klubiliikmeid kui külalisi väsinud ihuliikmeid turgutama.

Täname neljanda etapi toetajaid

Rajale andsid energiat kaasa:

Neljanda etapi auhinnalauda ja loosikasti panustasid:

Finaali loosikast sai lisa

Enne kui õnnitleme neljanda etapi võitjaid, lipsame korraks viiendasse ehk finaaletappi. Tõepoolest, jäänud on veel üks ja viimane “naised väljas õhtupoolik”, mis leiab aset 9. septembril. Pane end kirja: GolfBox

Igal etapil on jagatud võistlusklasside 20 parimale kohapunkte ning sarja üldvõitjad selguvad nende vahel, kes võtavad osa vähemalt kolmest etapist (sh viiendast ehk finaalist). Iga võistlusklassi parima nimi graveeritakse EGCC Ladies Night Outi karikale. Finaalis on oodata rohkelt üllatusi ja uhket auhinnasadu. Loosikasti jõuavad ka viienda etapi toetajate kingid ning sarja peaauhinnad on:

Äsja lisandus loosiauhindade hulka ka kaasvõistlejalt Grete Vällolt (grete@golftravel.world) Portugali golfipakett, mis loositakse välja kõikide finalistide vahel. Sellest, mis nii enne kui pärast finaali toimuma hakkab, räägime täpsemalt augusti esimeses pooles.

Neljanda etapi parimad

Sel etapil peeti võistlejate üle individuaalset arvestust ning vastavalt võistlusklassile mängiti kas punktimängu, HCP maksimum skoori või HCP-löögimängu. Erivõistlusteks olid 10. rajal lähimale lipule, mille võitis Kristi Õng (EGCC), ja 18. rajal pikim avalöök, mille võitis Kairi Luur (EGCC).

Võistlusklass HCPI 36,0–54,0

Võistlusklassis HCPI 36,0–54,0 tuli 20 punktiga kolmandaks Kristel Tõnisson (EGCC). Teise koha sai 26 punktiga Niitvälja Golfiklubist Siiri Tamm, kes mängis Jõelähtmes esimest korda. Esikoha võitis sama punktisumma, kuid madalama händikäpiga Mia Heleen Herman (EGCC).

Oma võidukõnes arvas hiljuti EGCC töötajate “võistkonnaga” liitunud Mia, et mäng läks ligadi-logadi, aga ju siiski kõik õnnestus. “Ma tahaksin kindlasti tänada oma kalleid flight’ikaaslasi Kirket ja kolmanda koha omanikku Kristelit ning oma kallist venda Cristofer Hermanit, kes viitsib mind treenida,” lisas Mia.

Võistlusklass HCPI 17,1–35,9

Võistlusklassis HCPI 17,1–35,9 oli konkurents kõige tihedam. Kolmandale kohale tuli Mari-Kätrin Kinks (EGCC) 34 netolöögiga, kes mängis kaks alla raja pari. Ühe löögi võrra vähem ehk 33 netolööki tegi Piret Aloe (EGCC)kes sai kolm alla raja pari. Esikoha võitis Karin Pärnpuu (EGCC), kes mängis kuus alla raja pari ja sai kirja 30 netolööki.

Oma võidukõnes tänas Karin flight’i, superkorras väljakut ja treener Cristoferi. “See naiste võistlus ei tule tavaliselt üldse välja, pigem olen seal teises pooles. Aga nipp on see, et täna hakati kümnendast rajast. Mulle sobib see teine pool rohkem ehk tuleb lihtsalt teiselt poolelt alustada, ei ole mõtet seda esimest üheksat teha,” lisas Karin mõnusa muigega.

Võistlusklass HCPI kuni 17,0

Võistlusklassis HCPI kuni 17,0 sai kolmanda koha Anneli Esken (EGCC) tulemusega 35 netolööki ja üks alla raja pari. Teiseks tuli Ave Epner (EGCC), kes mängis kolm alla raja pari ja sai kirja 33 netolööki. Teist korda EGCC Ladies Night Outi 2023. hooajal võitis esikoha Annika Sutt (EGCC) 32 netolöögiga ja tulemusega neli alla raja pari.

Annika tunnistas oma võidukõnes, et ta alati tuleb võtma seda pikima avalöögi auhinda.  Kui esimestel radadel lendas tiialalt pall uhkel kaarega minema, siis viimasel rajal mõtles ta üle ja pall lendas hoopis metsa äärde. “Ei tasu tahta. Tuleb lihtsalt mängida oma mängu. Kui tahad, ei tule mitte midagi,” võttis Annika mängu kokku ja kinnitas, et oli igati tore õhtu.

Oleme Annika loomulikult sama meelt. Soovime kõigile võitjatele palju õnne ning täname osalejaid ja toetajaid!

Vaata ka: