16. juuli pärastlõunal startisid Sea Course’il kaheliikmelised peretiimid, sest aset leidis ajaloo kolmas EGCC lapse ja vanema võistlus. Võistkonna said moodustada ema, isa, vanaema, vanaisa, laps või lapselaps, kuid vähemalt üks liige pidi olema alaealine. Tunnustame siinkohal perekond Alliksood, kes pani välja lausa kolm võistkonda! Mängiti punktimängu ja formaadiks oli greensome.

Südasuviselt sooja suveilma jahutasid mõnusalt leebed tuuleiilid, mis küllap ka mõnel rajal pallilendu pikemaks venitasid. Suuri rekordeid siiski ei sündinud ning nagu kogenumad tiimikaaslased poole raja pealt nentisid, et par on uus birdie, mille üle rõõmu tunda.

Üle poole võistlejatest olid pärit Niitvälja ja Rae golfiklubidest ning suure tõenäosusega saame vähemalt osade särasilmsete võistlejatega kohtuda Estonian Junior Touri neljandal etapil, mis leiab 24. juulil aset Jõelähtmes.

Pühapäevased võistlustulemused olid aga järgmised. Üheksal rajal saavutasid kolmanda koha klubiliikmed Arabella Alliksoo ja Edith Alliksoo 16 punktiga, teise koha said Annabel Alliksoo ja Leho Alliksoo 18 punktiga ning esikohale tulid Nora Põder ja Pärt Põder 23 punktiga.

18 rajal läksid esikohad aga Niitvälja Golfiklubisse. Kolmandaks tulid William Pikki ja Heiki-Heti Pikki 28 punktiga, teiseks Robi Kalmet ja Marie Kalmet 30 punktiga ning esikoha võitsid Patrik Sebastian Karilaid ja Kristo Karilaid 32 punktiga. Mõlema võistlusklassi kaks parimat võistkonda said kaela unikaalse disainiga medalid.

Täname auhinnalaua katmise eest võistluse toetajaid:

Palju õnne võitjatele ja uute kohtumisteni Jõelähtmes!

Vaata ka: