Head klubikaaslased.

Sellel aastal on meie väljakul toimunud palju positiivseid muutusi tänu väljaku hooldustiimi suurepärasele tööle. Esimeseks prioriteediks olid griinid, siis tiialad ja nüüd feerid, bunkrid ja karistusalad.

Kuna griinide kvaliteet on juba selline et sinna on piinlik parandamata palliauku jätta, siis feeridel võiks divoti aukude täitmine olla palju parem ja selles osas saate te kõik kaasa aidata. Paljudel eliitväljakutel on liivakoti kaasa võtmine kohustuslik ja seda jälgib starter, meil on see siiani olnud vabatahtlik. Mul on siinjuures ettepanek et iga mängija võtaks kaasa liivakoti ja vajadusel uue koti 10. tiilt, sest praeguses olukorras kulub üks kott liiva ca kolme raja peale.

Kuidas divoti auku parandada:

  • Kuna tegemist on kuiva liiva-turba-seemne-väetise seguga, mis kastmise tulemusena tõmbab kokku, siis tuleks augud täita servani. Kuhja peale pole vaja panna.
  • Kerget täitmist vajavad ka väiksemad löögijäljed, sest katkise koha peale kipub tulema umbrohi enne kui taastub õige murutaim.
  • Divoti filee tagasi asetamine omab mõtet üksnes siis, kui seda kohe teha ja jalaga kinni vajutada, vastasel juhul ta ei juurdu ja me kaotame selle koha taastumisel üksnes aega, sest ühel hetkel tuleb see kuivanud filee ära ja alles siis täidame liivaga.
  • Paranda ära ka need augud, mis eelnev mängija on unustanud parandada. Seda palun siiski teha nii, et sinu mängutempo ei kannataks. See tähendab, et kui on sinu kord lüüa, siis liigu kiiresti oma palli juurde ja löö, mitte ära paranda võõraid auke. Aukude parandamine on mõnus töö, selle asemel et tegevusetult oma löögikorda oodata.

Väljak on sulle tänulik.

Urmas Isok
Vabatahtlik
EGCC väljakukomitee juht