Pühapäeval, 16. juulil leiab aset võistlus EGCC laps ja vanem, kus saavad osa võtta kõik golfimängijad olenemata händikäpist. Kellel puudub WHS HCPI, nendel arvestatakse mängutasemeks 36,0.

Võistlusklassid

Kaheliikmelise võistkonna saavad moodustada pereliikmed (ema, isa, vanaema, vanaisa, laps, lapselaps), kuid vähemalt üks liige peab olema alaealine ehk U18 või noorem. Võistlusklasse on kaks: 18 rada ja 9 rada. Võistlus HCP-arvestusse ei lähe.

Mänguvorm

Mängitakse punktimängu ja eriformaadiks on greensome. Mõlemad mängijad sooritavad avalöögi, millest valitakse välja parim pall. Mängija, kelle avalööki ei valitud, sooritab järgmise löögi. Seejärel on teise mängija kord ning nii mängitakse kuni pall on augus. Võistkonna PHCP tekib mõlema mängija HCPI liitmisest, mis jagatakse kahega ja lahutatakse 50%.

Tiid

Klubitiid: mehed, U18 poisid
Esitiid: naised, U18 tüdrukud, U15 ja nooremad

Autasustatakse mõlema võistlusklassi kahte parimat võistkonda.

Kuna nädala pärast toimub Sea Course’il Junior Touri neljas etapp, on lapse ja vanema võistlus heaks võimaluseks aidata golfivõsukesel enne tähtsat etappi väljakuga paremini tuttavaks saada. Neile, kes tuuril ei osale, on garanteeritud meeleolukas pärastlõuna ja suurepärane seltskond!

Registreerimise tähtaeg on 14. juulil kell 12. Loe reeglitest lähemalt ja pane end kirja: GolfBox

Vaata ka videokokkuvõtet 2022. aasta võistlusest: