Kõik golfimängijad, kes teevad Stone Course’il või Sea Course’il birdie ja registreerivad selle Caddiemasteris, osalevad birdie-puu auhinnaloosis. Juunis läks 126 birdie vahel loosi Coca-Cola rannatool, kast kihisevat karastusjooki ja Apollo kinopiletid.

Juuni auhinnaloosi võitja on Leho Alliksoo, palju õnne!

Lehole tõi auhinna Sea Course’i 2. rajal löödud birdie.

Juulikuu auhinnaloosis osalemiseks:

  • pane kirja General Play ring Stone Course’il või Sea Course’il
  • löö birdie 🙂
  • registreeri rajatulemus Caddiemasteris
  • riputa Caddiemasterist antud Coca-Cola pudelike birdie-puul õigele rajale
  • hoia pöidlaid, et õnn naerataks

Igal kuul loositakse registreeritud birdie’de vahel välja auhindu – karastusjoogid, kinopiletid, rannatoolid jm – ning hooaja lõpus 15. oktoobril läheb kõikide birdie’de vahel loosi AEGAON käekell ja hulgaliselt lisaauhindu. Võitjatega võtame ühendust.

Edukaid mänguringe ja head loosiõnne!

Täname 2023. hooaja birdie-puu toetajat The Coca-Cola Company‘t.