Kapten Rain Uusküla kutsub võistlema!

Nagu tavaks on saanud, leiab juuli teisel reedel ehk 14. juulil aset traditsiooniline EGCC Captain’s Challenge. Sellel aastal toimub “challenge” veidike teistmoodi. Nimelt ei tule väljakutse ainult Raini poolt, vaid kõik Estonian Golf & Country Clubi eelmised kaptenid teevad oma võistluse. Mis täpsemalt toimuma hakkab, jääb praegu saladuskatte alla. Teada on, et ühe “relvana” läheb vaja teravat mõistust ja auhinnad on väärikad.

Captain’s Challenge toimub WHS HCPI alusel viies võistlusklassis:

  • mehed HCP …–9,9, kollased tiid, HCP löögimäng
  • mehed HCP 10,0–19,9, kollased tiid, HCP löögimäng
  • mehed HCP 20,0–30,0, kollased tiid, punktimäng
  • naised HCP …–15,0, punased tiid, HCP löögimäng
  • naised HCP 15,1–30,0, punased tiid, punktimäng

Auhindu jagatakse iga võistlusklassi kolmele parimale ja erivõistluste võitjatele. Ajaloolisele Captain’s Challenge’i karikale graveeritakse mehe ja naise nimed, kelle teevad parima tulemuse löögimängus. Auhinnad panevad välja kapteni head sõbrad ja partnerid.

Võistlus algab kell 12.00 ühisstardiga Sea Course’il. Hommikusööki saab alates kella 10, suupisteid ja jooki pakutakse Sea Course’i 5. ja 13. raja vahel asuvas rajakohvikus ning kell 17.30 algab pidulik auhinnatseremoonia koos grillõhtusöögiga.

Registreerimine on avatud 12. juulini kella 12. Täpsemad reeglid ja muu oluline info on GolfBoxis!

Captain’s Challenge 2023 kaptenite finaal

Niitvälja ja EGCC kaptenivõistluste parimate omavaheline mõõduvõtt toimub 15. septembril Estonian Golf & Country Clubis. Arvestades võistluse tulemusi ning EGCC ja Niitvälja kaptenite finaalvõistluse mänguvormi, paneb EGCC kapten Rain Uusküla kokku kaptenite finaalivõistluse võistkonna, kuhu saavad kuuluda vähemalt 18-aastased ja vanemad võistlejad. Iga võistlusklassi kaks parimat mängijat pääsevad koondisesse automaatselt ja iga võistlusklassi kolmanda võistleja valib kapten. Kaptenite finaalis saab osaleda ainult koduklubi eest.