Kolmapäeval, 14. juunil leidis aset EGCC Ladies Night Outi teine etapp. Imeilus soe õhtupoolik viis golfinaised Sea Course’i üheksale rajale ja nii võistlusklassis 17,1–35,9 mängiti välja tulemusi, mis täisringi puhul oleksid olnud rekordilised.

Veel enne kui naised rajale suundusid, sai tutvust teha meie külalistega. Nimelt tutvustasid oma tooteid ilukaubamaja Macta Beauty ja ehtepood Glanz & Glamuur. Täname ka toetajaid, kes andsid rajale energiat kaasa!

Teise etapi auhinnalauda ja loosikasti panustasid:

Ka sel korral jõudis loosikasti Golftravel.worldi kinkekaart Anoreta Golf Resorti Marbellas, mis sisaldab kolme ööd sviidis koos hommikusöökidega, kahte Anoreta Golfi Green Fee’d ja kahte Marbella Golf & Country Clubi Green Fee’d.

Neile, kellele õnn ei naeratanud, ei maksa nina norgu lasta, sest kaasvõistleja Grete Vällo (grete@golftravel.world) kuulab hea meelega reisisoovid ära ja aitab kokku panna mõnusaima golfipuhkuse.

Golf on fun! Sea Course’i viiendal raja ja EGCC Ladies Night Outi toetaja Lexuse pingil poseerivad Grete Vällo, Annika Sutt ja Kätlin Viik

Võistlusklassis HCPI 36,0–54,0 tuli sel korral 20 punktiga kolmandaks Kadi Sepp Niitvälja Golfiklubist. Teise koha pälvis sama punktisumma, kuid madalama händikäpiga Kersti Kägi (EGCC) ja esikoha võitis Terje Toomingas (EGCC) 22 punktiga. Oma võidukõnes tänas Terje kogu flight’i, aga erilised tänusõnad läksid kaasvõistlejale Liis Operile, kes aitas enne mängu hädast välja harjutuspallidega.

Võistlusklassis HCPI 17,1–35,9 tuli kolmandale kohale Helen Esinurm (EGCC) 32 netolöögiga. Sama palju lõi Liis Oper (EGCC)kuid madalam händikäp toob kõrgema koha ja seetõttu sai teise koha Liis. Esikoha võitis Mari-Liis Ahven (EGCC), kes tegi 28 netolööki.

Vastupidiselt Terjele, kes usinalt enne võistlust Driving Range’ile suundus, avaldas Mari-Liis võidukõnes esikoha saladuse, et tema läks otse võistlustulle, ei mingit harjutamist. Eelmine nädal oli möödunud haigena ja kõik see “mitteharjutamine” kokku tipnes tulemusega miinus kaheksa. Tänusõnad läksid ka heatahtlikutele flight’ikaaslastele, kes lubasid halvad löögid enda kanda võtta. Mis nii viga mängida!

Võistlusklassis HCPI kuni 17,0 sai kolmanda koha Anu Uuemõis (EGCC) tulemusega 37 netolööki. Sama tulemuse mängis välja Kristi Õng, kuid Anu madalam händikäp andis talle võistlusprotokollis kõrgema koha. Teiseks tuli Monica Pihlak (EGCC) 35 netolöögiga ja esikoha võitis Annika Sutt (EGCC) 33 netolöögiga.

Annika oli võidu üle äärmiselt õnnelik, sest elus on golfivõistluse esikohta ette tulnud üks, aga võibolla ka kaks korda. Oma võidukõnes rääkis Annika kahest äratundmisest, mis teda võistlemise ajal tabasid. Esiteks, et golf on fun ja eelkõige pakub rõõmu ja lusti lõbus flight. Teiseks, et golf on tarkade inimeste mäng. Nimelt avas Annika võistluse raud viiega ja jätkas selle kasutamist ka teistel avalöökidel. Nagu esikoht näitas, see taktika töötas imehästi.

Vaata ka:

Igal etapil jagatakse edetabeli punkte 20 parimale võistlejale järgmise süsteemi alusel: 1. koht 30 punkti, 2. koht 24 punkti, 3. koht 20 punkti, 4. koht 18 punkti, 5. koht 16 punkti, 6. koht 15 punkti, … 20. koht 1 punkt.

Sarja võistlusklasside üldvõitjad selguvad nende vahel, kes võtavad osa vähemalt kolmest etapist (sh viiendast ehk finaalist). Iga võistlusklassi parima nimi graveeritakse EGCC Ladies Night Outi karikale.

Sarja viiendal etapil annavad loosikasti oma väärika panuse kogu sarja toetajad:

  • Lexus Tallinnalt nädal Lexus NX-i roolis
  • Gunnar Toomemetsa raamitud foto “Jaapan Tartus”
  • Tauno Kangro maal
  • Iluhoolikutelt fotosessioon Reet Härmati meigi ja Embassy of Fashioni riietega
  • Bioderma paneb välja kingikoti Hole-in-One’i lööjale

Pane end GolfBoxis kirja kolmandale etapile, mis toimub juba kolmapäeval, 28. juunil. Muuseas, järgmise etapi eriformaadiks on Scramble Stone Course’i 18 rajal.