Esmaspäeval, 12. juunil toimus Stone Course’il EGCC 55+ tuuri kolmas etapp, mille väikese vimkaga eriformaat lubas kasutada vaid raudu. Nii mõnegi mäng ei liikunud seetõttu tavapärases rütmis ja pallid kippusid raualöökidega minema pigem vasakule-paremale kui otse. Aga nagu naistest lähimale lipule löönud Monica Pihlak välja tõi, osutus formaat praktiliseks ja kui edaspidi rohkem raudu kasutada, oleksid tulemused ka paremad.

Võistlusklassi auhinnalistele kohtadele pani kraadiga kingitused välja Meukow ja nagu 55+ seltskonnas tavaks, jagus osalistele ka hulgaliselt loosiauhindu.

Head-paremat tõid lauale ka osalejad nii erivõistluste auhindadeks kui loosiks. Enne auhinnatseremooniat kostitas hiljuti 70. juubelit tähistanud Jüri Ross kaasvõistlejaid kraamikese kangemaga. Jürile läks ka lohutusauhind 10 teenitud punkti eest, mis tõi võistlusprotokollis tagantpoolt esimese koha.

Pikima avalöögi said sel korral kirja Annes Sild (meeste võistlusklass 55+), Vello Kahro (65+) ja Kersti Klaas (naiste võistlusklass 55+). Lähimale lipule lõid Tõnis Segerkrantz (3,55 m), Jaanus Uussalu (2 m) ja Monica Pihlak (6,43 m). 

Meeste 55+ võistlusklassis sai kolmanda koha Heinu Klaas, kes kogus 31 punkti. Teisele kohale tuli Annes Sild 37 punktiga ja esikoha võitis Uljas Loos 40 punktiga. Oma võidukõnes jäi Uljas võistlusega rahule, sest pall veeres hästi ja väljak oli väga hea.

Meeste 65+ võistlusklassis tuli kolmandaks Jaan Oruaas 38 punktiga, teiseks Toomas Abner 39 punktiga ja esikoha võitis Leho Alliksoo 42 punktiga.

Naiste 55+ võistlusklassis mängisid kolmas ja neljas koht välja võrdse punktisumma 31, kuid madalam händikäp andis kõrgema koha võistlusprotokollis Hiie Nõmmelale Signe Roosi ees. Muide, Hiie ei saanud kasutada omi golfikeppe ja pidi kohapeal rentima uue seti, mille kohta jagus tal vaid kiidusõnu. Teiseks tuli 40 punktiga Edith Alliksoo ja esikoha võitis 44 punktiga Marina Kruger. Oma võidukõnes tõi Marina samuti välja “rauapaanika”. Juba range’il ei läinud Marina pallid lendu ja tunne oli selline, et peab võistlemisest loobuma. Õnneks aitas suhkruvesi rauatõrkest üle saada ja ka pallitrajektoor läks otseks.

Tulemused ja fotogalerii

Täname peatoetajat Meukowit ja kõiki osalejaid ning kohtumiseni järgmistel etappidel!

Järgmised etapid

  • IV ETAPP
    Esmaspäev, 10. juuli
    , 1. ja 10. tii kell 14.00
    Estonian Golf & Country Club, Sea Course, 18 rada
  • V ETAPP
    Esmaspäev, 14. august
    , ühisstart kell 13.00
    Estonian Golf & Country Club, Stone Course, 18 rada
    Eriformaat – Kolme kepi mäng
  • VI FINAAL
    Esmaspäev, 4. september
    , ühisstart kell 13.00
    Estonian Golf & Country Club, Sea Course, 18 rada

emoji_events Registreerimine

Loe võistluse juhendit ja pane end kirja: