Fotol Eesti rajamängu meistrivõistluste üldvõitjad Hannah Õunap ja Richard Teder
Foto: Joosep Martinson (Eesti Golfi Liit)

9.–11. juunini White Beach Golfis toimunud Eesti rajamängu meistrivõistlustel sai üldvõidu Estonian Golf & Country Clubi klubiliige Richard Teder, teatas Eesti Golfi Liit. Ühtlasi riputati talle sel võistlusel kaela esimene täiskasvanute klassi individuaalne kuldmedal. Palju õnne!

Richardile saadab oma tervituse teele ka EGCC kapten Rain Uusküla. “2023. aasta on nii Richardile kui EGCC tiimile hästi alanud. Richardil on sel aastal võidetud juba neli meistritiitlit: kaks Jason Floydi võistlust, Estonian Amateur Open ja nüüd Match Play Open. Õnnitlused ka Anule, Taavile ja teistele medalivõitjatele,” on Rain tiimi tulemuse üle rahul.

Anete Liis Adul sai naiste üldarvestuses hõbemedali Hannah Õunapi (Valgeranna Golfiklubi) ees ja mid-amatööride klassis sai hõbemedali Eve Pärnsalu. Meesseeniorite võistlusklassis võitis kulla Taavi Truusa ja pronksmedali sai kaela Priit Põldoja. Naisseenioritest võitis kuldmedali Anu Uuemõis, pronksi Anneli Esken ja tublile neljandale kohale tuli Riina Vettus.

Vaata ka: