Richard Teder ja Anete Liis Adul
Foto: Zoran Grojic (Eesti Golfi Liit)

2.–4. juunil Pärnu Bay Golf Linksil toimunud Estonian Amateur Openi võitsid Richard Teder (70, 69, 71, kokku –6) ja Anete Liis Adul (77, 74, 70, kokku +5) ning medalikohti jagus ka teistele Estonian Golf & Country Clubi liikmetele.

Anneli Esken võitis parima naisseenioride tiitli ja naiste mid-amatööride hõbemedali. Elizaveta Sofia Reemet võitis üldkokkuvõttes pronksmedali, Jan Larsson meesseeniorite hõbemedali ja Urmas Isok sama võistlusklassi pronksi ning Anu Uuemõis naisseeniorite hõbemedali ja mid-amatööride pronksmedali.

“Richardilt super mäng! Kôik kolm päeva alla raja pari ja ilmaolud ei olnud just kôige lihtsamad. Annilt viimane päev miinus kaks, ka super! Igati korralikud tulemused ka Danielle Truusalt, Ruut Kangustilt, Rauno Pikalt ja Raido Raamatult. Hea meel tôdeda, et tiim EGCC liikmed nii hästi esinesid,” kommenteeris Estonian Golf & Country Club kapten Rain Uusküla suurepäraseid tulemusi.

Vaata ka: