EGCC Anniversary Tournament 2023 üldvõitjad Richard Teder ja Anete Liis Adul

26. mail tähistas Estonian Golf & Country Club oma 18. sünnipäeva traditsioonilise Anniversary Tournamentiga, mis sel korral leidis aset nii Sea Course’il kui Stone Course’il. Startis 106 võistlejat ning väljakutel oli näha nii kahejalgseid kui neljajalgseid caddie‘sid. Auhinnatseremooniale Klinkberg Summer Venue peotelki mahtus sünnipäevalapsi veel – enne autasustamist kõlas golfimängijate ühendkoori esituses sünnipäevalaul 70-aastaseks saanud klubiliikmele Jüri Rossile.

Täname toetajaid

Rikkaliku auhinnalaua eest hoolitses Husqvarna, loosikasti aitasid täita nii Husqvarna kui Bioderma ning rajal aitas janu kustutada Haage. Teist aastat järjest graveeritakse Richard Tederi nimi EGCC Anniversary Tournamenti hõbekarikale ja tema kõrvale naistest parima löögimängu tulemuse teinud Anete Liis Aduli nimi. Mustadelt tiidelt mänginud Richard Teder tegi sel aastal 69 lööki, sinistelt mänginud Anete Liis Adul 76 lööki. Üldvõitjad said lisaks peatoetaja auhindadele ka äsja kahe Michelini tärniga pärjatud restorani 180° kinkekaardid.

Sea Course’i neljal par 3 rajal pandi kirja nimed, kes lennutasid palli lipule kõige lähemale. 5. rajal õnnestus see Marek Kõivul (3,42 meetrit), 8. rajal Enn Sapil (2,67 meetrit) 10. rajal Dani Lainisalol (72 sentimeetrit) ja 17. rajal Peep Kullal (12 sentimeetrit). Stone Course’i võistlejad sel korral tulemusi kirja ei saanud.

Võitjad

Mehed HCPI …–9,9

1. Richard Teder (EGCC)
2. Rain Uusküla (EGCC)
3. Dani Lainisalo (Hangon Golf)

Mehed HCPI 10,0–19,9

1. Priit Post (EGCC)
2. Maximilian Tavaste (Niitvälja Golf)
3. Gert Tiivas (EGCC)

Mehed HCPI 20,0–36,0

1. Eno Saar (EGCC)
2. Jaanus Kadak (EGCC)
3. Heikki Safonov (EGCC)

Naised HCPI …–15,0

1. Kersti Klaas (EGCC)
2. Danielle Truusa (EGCC)
3. Katrin Puusaag (EGCC)

Naised HCPI …–15,0

1. Liis Oper (EGCC)
2. Alice Lepik (EGCC)
3. Linda Kahro (EGCC)

Ühisklass HCPI 36,1–54,0

1. Kaupo Karelson (EGCC)
2. Martin Lään (EGCC)
3. Jaan Luks (EGCC)

Täname osavõtjaid ja toetajad ning palju õnne kõikidele võitjatele!

Tulemused, video ja fotogalerii