Esimesel etapil tutvustas golfinaistele kasulikke ja maitsvaid ilutooteid
ilukaubamaja Macta Beauty.

Kolmapäeval, 24. mail toimus EGCC Ladies Night Out sarja esimene etapp. Ilmataat oli golfinaistele korraldanud Stone Course’ile imeliselt sooja vastuvõtu ning päikesepaistel ja toetavate mängukaaslaste innustusel lõid nii mõnedki oma esimesed birdie’d.

HCPI 36,0–54,0 võitjad

Nakatav elevus ja rekordarv osalejaid lõi pahviks võistluse korraldajad, mistõttu on lõplikus võistlusprotokollis igas võistlusklassis võitjaid kolm, aga auhinnasaajaid neli. Võrdseid tulemusi löödi välja kõigis võistlusklassides ning kõrgema koha sai ja saab ka edaspidi osaleja, kel on madalam HCPI.

Seetõttu peab oma esikoha sõbrannale Siret Pollile loovutama Kadi Sepp. Oma elu esimesel Jõelähtme golfimängul ja üldse esimesel võistlusel auhinnalisele kohale tulnud Niitvälja Golfi mängija Kadi rääkis (ennatlikuks osutunud, sorry!) võidukõnes, et mõned rajad läksid hästi ja vahel on algal õnne ka. Igal juhul kiidame 54,0 händikäpiga Kadi julguse eest ja loodame peagi meie golfiradadel mängimas näha.

Olgu siinkohal välja toodud kõik auhinnasaajad!

1. Siret Polli
2. Kadi Sepp
3. Liis Kokk

HCPI 17,1–35,9 võitjad

17,1–35,9 HCPI-ga võistlusklassis ei olnud võitjas kahtlust ja nagu Rita Ratušnaja naljaga pooleks oma võidukõnes mainis, jääb ta kallis golfitreener J. T. siinkohal tänamata. Edu tõi hoopis flight’ikaaslase Anu Uuemõisa toetav suhtumine ja innustav eeskuju. “Mida Anu tegi ees, seda mina tegin järele,” ütles Rita.

1. Rita Ratušnaja
2. Vivian Urb
3. Kristine Ross
4. Kairi Maidla

HCPI kuni 17,0 võitjad

Ka kuni 17,0 HCPI-ga võistlusklassis jäi esikoht kõikumatult Monica Pihlakule, kellele võit suure üllatuse pakkus. Vaid paar päeva tagasi veetis Monica enneolematud kuus tundi golfitrennis ja arvas seetõttu, et äkki ei tule võistlusel kogu see viimistlemine, mida trennis tehti, välja. “Seetõttu mängisin täna rahulikult,” selgitas ta oma võidukõnes. Tuleb tunnistada, et kiirustades ja rapsides pole vist keegi esikohani jõudnud, nii et tasub Monica rahulikust meelest golfirajal õppust võtta.

1. Monica Pihlak
2. Anu Uuemõis
3. Kristi Õng
4. Margarita Ross

Tulemused, video ja fotogalerii

Auhinnalaud oli sel korral tõeliselt külluslik ja jagus ka loosiauhindu. Täname toetajaid, kes golfirajal energiat jagasid ja janu aitasid kustutada.

Täname etapi toetajaid ja loosikasti panustajaid:

Eriti uhke üllatuse tegi Golftravel.world, kes pani loosikasti tõelise üllatusauhinna: 2 ööd kahele Puente Romano Beach Resorti Juuniori sviidis koos hommikusöökidega, 2 Marbella Golfi Green Feed ja 2 La Cala Golf Resorti Green Feed. Tuletame siinkohal meelde ka meie uutele võistlejatele ja külalistele, et auhinnaloosist osavõtmiseks peab loosimise ajal kohapeal viibima.

Sarja viiendal etapil annavad loosikasti oma väärika panuse kogu sarja toetajad:

  • Lexus Tallinnalt nädal Lexus NX-i roolis
  • Gunnar Toomemetsa raamitud foto “Jaapan Tartus”
  • Tauno Kangro maal
  • Iluhoolikutelt fotosessioon Reet Härmati meigi ja Embassy of Fashioni riietega
  • Bioderma paneb välja kingikoti Hole-in-One’i lööjale

Igal etapil jagatakse edetabeli punkte 20 parimale võistlejale järgmise süsteemi alusel: 1. koht 30 punkti, 2. koht 24 punkti, 3. koht 20 punkti, 4. koht 18 punkti, 5. koht 16 punkti, 6. koht 15 punkti, … 20. koht 1 punkt.

Sarja võistlusklasside üldvõitjad selguvad nende vahel, kes võtavad osa vähemalt kolmest etapist (sh viiendast ehk finaalist). Iga võistlusklassi parima nimi graveeritakse EGCC Ladies Night Outi karikale.

how_to_reg Registreerimine

Pane end GolfBoxis kirja 14. juunil toimuvale teisele etapile!