Fotol Floorini juhtkonda kuuluvad Tarmo Titov, Arvi Mägin ja Urmas Iher

Estonian Golf & Country Clubi kõige pikemaajalisem partner on Floorin, kellega oleme koostööd teinud juba 2006. aastast. Flooriniga koostöö Sea Course’i kolmanda raja raames on heaks näiteks, kuidas golfi kaudu olulistele kliendigruppidele oma brändi ja tooteid tutvustada. Tänaseks on Floorin saanud 30-aastaseks ja selle aja jooksul kasvanud põrandamaterjalide müüjast viimistluslahenduste loojaks. Floorinile toodab viimistlusmaterjale ligikaudu 100 tootjat üle maailma.

Golfi sisenes Floorin aastal 1998, kuid märk pandi tõeliselt maha, kui 2007. aastal toodi varjusurmast välja Estonian Amateur Open. Tänu nimitoetaja staatusele tehti EstAm Open by Floorin’ist tõeline rahvusvaheline suurvõistlus ja suurim golfisündmus Eestis, millel aasta hiljem osales juba 142 võistlejat 23 riigist.

Kaubamärk Floorin Interior on esindatud EGCC kõige ilusama vaatega rajal – Sea Course’i kolmandal rajal. Vaade EGCC signatuurrajale ehib ka Floorini nõupidamisruumi seina, tuues kontoritöö argipäevaellu nii looduse rõõmu kui ilu.

2008. aastal toimus EGCC-s Estonian Amateur Open by Floorin, kus ühtlasi tähistati Floorini 15. sünnipäev. Fotol peab avakõne Floorini juhatuse esimees Arvi Mägin.
Floorini juhatuse esimees Arvi Mägin omas elemendis.

On üpris tavapärane, et golfimaailma tutvustavad ettevõtted end läbi sündmuste. Paljudel väljakutel on aga partnerlused pikaajalised ja ettevõtted on klubidega seotud läbi hooaja kestvate võimaluste kaudu. Seetõttu hakkasime 2020. aastal EGCC’s otsima uusi lahendusi, et meid toetavad ettevõtted saaksid veidi teistlaadi võtmes oma ettevõtte brändi esitleda. Tänu Floorini eestvedaja Arvi Mägini initsiatiivile kohtusime ja alustasime koostööd disainibüroo Iseasi disainerite Martin Pärna ja Sven Sõrmusega.

Martini ja Sveni abil valmis lahendus, kus iga Sea Course’i rada hakkab kuuluma ühele ettevõttele ning ettevõtte brändi või sõnumit saab esitleda iga raja juures spetsiaalselt EGCC jaoks disainitud pingil. Lahendasime sellega ka vanade pinkide probleemi, kus meie vanad pingid olid küll kenad ja looduslähedased, aga liiga madalad. Istuda oli küll hea, aga püsti saada raske, eriti kui vanust veidi rohkem.

Sea Course’i 3. rajal Floorini pingi avamine.

Floorini pink oli esimene, mille 2022. aastal EGCC’s avasime. Nagu Floorinile kohane, väärikalt koos kolleegide ja mulliga. Tänaseks oleme vahetanud välja enamiku väljakumööblist ning meie 18. sünnipäeva võistluseks 2023. aasta kevadel on kõik uued pingid ja sildid väljakule paigaldatud. Materjalid on valitud EGCC väärtustest lähtuvalt – võimalikult vähe tehislikku ja palju looduslikku. Tammeplangust istumisalus on ajatu, tugev ja sobib hästi ümbritsevaga. Istumisaluse kokkupanekul on kasutatud iidset Jaapani sidumistehnoloogiat ja metallist pingi alus tagab ajas vormi kestvuse. Oleme EGCC’s uue lahendusega väga rahul.

Floorini eesmärk golfi juures on olnud oma brändi ja kvaliteetsete viimistluslahenduste tutvustamine, olgu põrandal, seinas või mujal. Meie ühiseks kireks võibki lugeda ümbritseva keskkonna parandamist ja paremaks muutmist. Meie teeme seda siin Jõelähtmel ja Floorin erinevates interjöörides. Klapime hästi, sest väljaspool golfiväljakut veedame ju enamiku ajast siseruumides, nii kodus kui tööl. Hea ja toetav keskkond muudab elu mõnusamaks nii meil endil kui inimestel meie ümber.

Koostöö Flooriniga on palju sügavam ja pikaajalisem – läbi koostöö loome lisaväärtust ja anname üksteisele inspiratsiooni. Ilma Arvi ja Floorinita ei oleks täna EGCC’s Eesti parimate disainerite poolt loodud väljaku identiteeti ja vajalikku pingilahendust. Ilma EGCC’ta oleks Floorin tõenäoliselt vaesem toredate emotsioonide võrra, mida golf on ettevõttesse toonud. Floorin kasutab aktiivselt ka EGCC partnerite võimalust meie juures koosolekute pidamiseks ning on toonud suure hulga oma kliente, sõpru ja ruumiloojaid golfi juurde. Üheskoos muudame Eesti elu paremaks.

www.floorin.ee