Sel nädalal saab valmis Jõelähtme Golfiakadeemia maja värskenduskuur ja alates 18. maist on uksed avatud kõikidele golfimängijatele, kes soovivad korraks aja maha võtta.

Akadeemia juhil Peter Holmbergil on hea meel, et nüüd on Driving Range’i ja harjutusväljakute läheduses mõnus koht, kus saab enne ja pärast golfitrenni või mänguringi veidi hinge tõmmata. “Uue ilme on saanud akadeemiamaja lounge, katusealune harjutamisruum, treenerite tuba ja ladu. Eks selle maja idee ongi kujuneda treeningute keskpunktiks ning õpilaste ja treenerite kohtumispaigaks,” lisab Peter.

Vihmase ilmaga mahuvad siia esimesi golfitarkusi kõrva taha panema Green Cardi kursuslased. Samuti on lounge’i oodatud lapsevanemad, kes võivad rahumeeli vaadata telekast golfikanalit või salamisi piiluda puttamisgriinil sahmerdavat võsukest. Muuseas, veidi rohkem kui kuu aega avatud golfiakadeemia kõige nooremal õpilasel on vanust tervelt viis ja pool aastat, kõige väärikamal õpilasel aga turjal 72 eluaastat.

Akadeemiamaja lahtiolekuajad

Jõelähtme Golfiakadeemia maja lahtiolekuajad alates 18. maist:

  • E–N kella 10–20
  • R–P kokkuleppel treeneriga

Aita sisustada lugemis- ja mängunurka

Peteril on ka üks üleskutse: kui sul on kodus üle mõni kogupere lauamäng või juturaamat, siis too see akadeemiamajjaLounge’is on loomisel lugemis- ja mängunurk ning kindlasti leiab läbiloetud raamat või kodus unarusse jäetud mäng siin tänulikke lugejaid-mängijaid.

Uus golfitreener Maxime Chardon

Golfiakadeemial on rõõmsaid uudiseid veel. Nimelt astus treenerite ridadesse PGA Pro Maxime Chardon. Üle 16 aasta golfitreeneri, aga ka golfiväljaku juhatajana Šveitsis, Ekvatoriaal-Guineas ja Eesti väljakutest Rae Golfis töötanud Maxime ootab alates sellest nädalast kõiki huvilisi golfi eratundi Jõelähtmes. Maxime’iga saame peagi ka lähemalt tuttavaks, seni leiad tema kontaktandmed aga siit.

Uued trenniajad alustajatele

Alustajatele on nüüd akadeemia tunniplaanis kolm golfitreeningut, mida viivad läbi Cristofer Herman ja Maxime Chardon. “Rohelistesse” gruppidesse on oodatud värsked Green Cardi kursuse lõpetajad ja need, kes tunnevad golfiväljakul end veel “rohelistena”. Treeningute fookus on golfi baasoskuste kinnistamisel ja enesekindluse suurendamisel. Roheline 1 on kohad täitunud, aga vabu kohti leidub teises ja kolmandas alustajate grupis:

  • Roheline 2: T, N kella 19–20
    Treener: Cristofer Herman
  • Roheline 3: T, N kella 18–19
    Treener: Maxime Chardon

Lisainfo ja registreerimine

Maikuu golfisündmuste eelinfo

Alates 23. maist on igal teisipäeval ja neljapäeval “Play with a PRO” golfiringid ning 14.-15. juunil saab osaleda PGA Pro Olle Karlssoni eratunnis. Lisainfo ja registreerimine akadeemia@egcc.ee.