Sel hooajal stardib Estonian Golf & Country Clubis taas võistlussari EGCC Family & Friends Tour. Ootame osalema igas vanuses golfareid, kes saavad kaheliikmelistes tiimides lõbusates mänguvormidega etappidel mõõtu võtta.

Ühe võistkonna võivad moodustada pereliikmed, sõbrad, sugulased või muus toredas suhtes golfimängijad, kuid vähemalt üks liige peab olema täisealine. Võistlejal, kelle HCPI on kõrgem kui 36, arvestatakse maksimaalset HCP-d 36. Etapid HCP-arvestusse ei lähe.

how_to_reg Registreerimine

NB! Registreerimine on avatud võistkondade kaupa. Loe võistluse juhendit ja pane end kirja:

Võistlusklassid

Kokku käib arvestus kahes võistlusklassis:

 • 18 rada, kaheliikmelised võistkonnad
 • 9 rada, kaheliikmelised võistkonnad

Tiid

Sea Course, 18 rada

 • Klubitiid (5700 m): mehed
 • Esitiid (5100 m): naised ja U15

Stone Course, 18 rada

 • Klubitiid (5500 m): mehed
 • Esitiid (5000 m): naised ja U15

Etapid ja mänguvormid

 • I ETAPP
  Pühapäev, 21. mai, kell 14.00
  Stone Course, 9 või 18 rada
  Eriformaat – Pairs Texas Scramble, punktimäng
 • II ETAPP
  Pühapäev, 9. juuli, kell 14.00
  Sea Course, 9 või 18 rada
  Eriformaat – Shamble, HCP-löögimäng
 • III ETAPP
  Pühapäev, 13. august, kell 14.00
  Sea Course, 9 või 18 rada
  Eriformaat – Fourball, punktimäng

Pairs Texas Scramble

Esimesel etapil mängitakse Pairs Texas Scramble’it ehk lüüakse kordamööda parima palli asukohast. Mõlemad võistkonna liikmed teevad avalöögi. Valitakse parim pall ja märgistatakse selle asukoht. Esimesena lööb parima palli löönud võistleja. Seejärel asetab teine võistleja palli märgistatud kohta ja sooritab oma löögi. Sama protseduur kordub seni, kuni pall on augus. Igal rajal läheb arvesse üks tulemus võistkonnakonna kohta. Meeskonna HCP arvutamine: 35% madalamast HCPI-st liidetakse 15% kõrgema HCPI-ga.

Shamble

Teisel etapil mänmgitakse Shamble’it, kus sarnaselt scramble’iga teevad mõlemad võistkonna liikmed avalöögi. Valitakse parim pall ja märgistatakse selle asukoht. Esimesena lööb parima palli löönud võistleja. Seejärel asetab teine võistleja palli märgistatud kohta ja sooritab oma löögi. Kuid edaspidi mängivad liikmed individuaalselt oma palli löögimänguna raja lõpuni. Igal rajal läheb arvesse üks parim individuaalne HCP-löögimängu tulemus meeskonna kohta. Meeskonna HCP arvutamine: 40% mängijate HCPI summast.

Fourball

Kolmandal etapil mängitakse Fourballi, kus mõlemad võistkonna liikmed mängivad punktimängu. Igal rajal läheb arvesse üks parim individuaalne tulemus meeskonna kohta.