Ladies Night Out 2022. hooaja meeleolukas avapidu
Ladies Night Out 2022. hooaja meeleolukas avapidu
Fotod: Hugoberg

Estonian Golf & Country Clubis jätkub naisteürituste sari “Ladies Night Out”. Sarja võistlused toimuvad maist kuni augustini ning ka sel aastal on peatoetajaks Casa Charlize.

how_to_reg Registreerimine

Loe võistluse juhendit ja pane end kirja:

Ladies Night Out pakub suurepärast võimalust jätta selja taha päevasündmused, nautida head seltskonda ja saada uusi elamusi. Sarja eesmärgiks on elavdada golfinaiste suhtlust ja innustada ka tagasihoidlike sportlike ambitsioonidega naisi golfimurule tulema.

Etapid ja võistlusklassid

Osalema on oodatud on kõik vähemalt 21-aastased golfinaised, sealhulgas HCPI 54 mängijad, ja need, kelle jaoks on tegemist elu esimese golfivõistlusega. Võistlejatel, kellel ei ole WHS HCPI händikäppi ega koduklubi, arvestatakse punkte HCPI 36,0 alusel.

Võistluse etapid viivad golfirajale nii Stone Course’il kui Sea Course’il ning jätkuvad Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis ühise õhtusöögi ja auhinnatseremooniaga.

  • I ETAPP
    Kolmapäev, 24. mai, kell 17
    Stone Course, 9 rada
  • II ETAPP
    Kolmapäev, 14. juuni, kell 17
    Sea Course, 1–9 rada
  • III ETAPP
    Kolmapäev, 28. juuni, kell 15
    Stone Course, 18 rada
    Eriformaat: Scramble
  • IV ETAPP
    Kolmapäev, 26. juuli, kell 17
    Sea Course, 10–18 rada
  • V ETAPP ehk FINAAL
    Kolmapäev, 26. august, ühisstart kell 10
    Sea Course, 18 rada

Võistlus toimub kolmes võistlusklassis:

  • HCP-löögimäng
    naised HCPI …–17,0, punased tiid
  • HCP-löögimäng maksimum skoor
    naised HCPI 17,1–36,0, punased tiid
  • Punktimäng
    naised HCPI 36,1–54,0, punased tiid

Auhinnad ja loos

Auhinnalauda aitavad katta Casa CharlizeAW2 Architects jpt. Ka loosikast on rikkalik: nende vahel, kes võtavad osa vähemalt kahest etapist ja finaalist, lähevad loosi Tauno Kangro maalGunnar Toomemetsa raamitud foto “Jaapan Tartus” ja Lexus Tallinnalt nädal Lexus NX-i roolis. 

Bioderma paneb välja eriauhinna Hole-in-One’i lööjale.

Üldvõitjad ja karikas

Igal etapil jagatakse edetabeli punkte 20 parimale osalejale järgneva süsteemi alusel: 1. koht 30 punkti, 2. koht 24 punkti, 3. koht 20 punkti, 4. koht 18 punkti, 5. koht 16 punkti, 6. koht 15 punkti, … 20. koht 1 punkt. Etapi võrdse tulemuse korral saab kõrgema koha madalama HCPI-ga osaleja.

Sarja üldvõitja selgub nende võistlejate vahel, kes võtab osa vähemalt kahest etapist ja finaalist. Tauno Kaungro loodud karikale graveeritakse iga võistlusklassi kolme parima nimed.

NB! Avapeole registreerimine on lõppenud!

Ladies Night Outi avapidu algab 18. mail kell 18.00 Tallinna südames asuvas Eesti suurimas kokteilibaaris, kus tutvume lähemalt uue hooaja võistluste ja auhindadega ning naudime spetsiaalselt Ladies Night Outi sarjast inspireeritud kokteile.

Avapeo ametlik osa kestab poolteist tundi ja õhtu mitteametlik osa jätkub juba Butterfly Lounge’i tavapärases rütmis, kus ei puudu mõnus seltskond ja hoogne muusika.