Estonian Golf & Country Clubi Pro Shopi on jõudnud EGCC 2023. aasta logoriided, mis sel aastal on pärit Glenmuiri kollektsioonist. Valik eelmise aasta logoriideid on aga aprillikuu lõpuni saadaval 30% allahindlusega.

Klubihoone esimese korrusel asuv Pro Shop on alates sellest hooajast uue kontseptsiooni ja uute kaubamärkidega:

  • uute tulijatena FootJoy riided ja jalanõud,
  • Titleisti aksessuaarid ja tarvikud,
  • lai valik Glenmuiri, Pelle P, Pingi, Callaway, Nike’i jt tooteid.

Poest tasub ikka ja jälle läbi astuda, sest aprillikuu viimasel nädalal sai täiendust Pelle P meestele mõeldud kollektsioon. Müügile jõudsid golfipüksid, päikeseprillid ja väga erilise disainiga putterid. Tasub uudistada ka Pelle P kampsuneid, mis on klassikalise tegumoega, kuid hoiavad keha soojas ja kaitsevad tuule eest. Pelle P on meie mängijatelt juba palju head tagasisidet saanud. Eriti hinnatakse toodete kvaliteetseid ja ilmastikukindlaid materjale ning laia värvivalikut.

Tulekul on ka:

  • Under Armouri riided
  • Titleisti golfikepid
  • riideid ja jalanõud lastele

Klubiliikmele ja aktsionärile on tavahinnaga logoriided 20% soodsamad.

Tere tulemast!