Lihavõttepühadel ehk 8.–9. aprillil olid Estonian Golf & Country Clubi harjutusväljakud elevust täis, sest omi esimesi golfilööke tegi hooaja esimene Green Cardi kursuse lend. Pallid aitas tulevastel golfarihakatistel õhku saada Pro Cristofer Herman.

Ühiselt käidi uudistamas nii Stone Course’i kui Sea Course’i ning muu hulgas öeldi “tere” ka parasjagu EGCC Links Mastersiks harjutavatele “päris” golfariltele. Tutvust tehti nii puttamise kui chippamisega ning kui Driving Range’ile jõuti, lendasid mõned raud üheksaga löödud pallid lausa saja meetri piirimaile. 

Kursus kulmineerus mõnusa ühise söömaajaga, kus ei vaibunud hetkekski küsimuste ja vastuste voor. Klubitegevusest ja klubiliikmete eelistest andis ülevaate EGCC juhataja Hanno Kross. Seejärel tehti Hole-in-One’i seina ees Green Cardi tunnistustega grupipilt ja oligi selleks korraks aeg otsas.

Palju õnne kõigile värsketele golfimängijatele!

Järgmised kursused ootavad huvilisi maikuus, kuid grupi- ja eratunnid lähevad lahti juba 17. aprillil.