siia allkiri

2023. hooajal algavad Estonian Golf & Country Clubi Green Cardi kursused aprillis ning juhendajateks on Jõelähtme Golfiakadeemia golfitreenerid Pro Cristofer Herman ja PGA Pro Rein Auväärt. Kursused viiakse läbi Jõelähtmes valitud kuupäevadel laupäeval kella 10.00–14.00 ja pühapäeval kella 10.00–16.30.

Green Cardi kursustel osaleja saab valida kolme paketi vahel:

  • Pronks 89 €
  • Hõbe 189 €
  • Kuld 349 €

Igas paketis on omad eelised. Nii saab alustav golfimängija valida just talle sobivad teenused, et sujuvamalt golfimängu sisse elada ja uut hobi tõeliselt nautima hakata.

Golfi algõpe, varustus ja mentorring

Pronks, Hõbe, Kuld
Kõikidesse pakettidesse kuulub golfi algõpe, kus antakse ülevaade golfi ajaloost, reeglitest ja üldtõdedest, ning õpitakse löögitehnikat. Värsked teadmised saab proovile panna kahetunnisel mentorringil – koos kogenud golfimängijaga läbitakse neli golfirada. Kursuse ajal saab tasuta rentida igale osalejale sobiva varustuse ja nii palju harjutuspalle, kui parasjagu vaja läheb.

Stone Course’i mänguõigus

Hõbe, Kuld
Kui Green Cardi tunnistus on pidulikult kätte antud, saab pronkspaketiga osta mänguõiguse vastavalt hinnakirjale. Hõbe- ja kuldpaketi hinna sees olenevalt paketist kas 30-päevane või 45-päevane Stone Course’i mänguõigus. Stone Course’i 9-rajaline väljak on alustajale mängijale parim, sest siin on võrreldes Sea Course’iga vähem bunkreid, rajad on laiemad ja mõnevõrra lühemad ning veetakistused puuduvad sootuks.

Varustuse rent ja piiramatu arv harjutuspalle

Hõbe, Kuld
Estonian Golf & Country Clubi harjutusaladel on Driving Range, griinid puttamiseks ja chippamiseks ning bunkrid nii lähi- kui kauglöökide lihvimiseks. Hõbepaketiga saab kaasa tasuta varustuse ja piiramatu arvu harjutuspalle 30 päevaks, kuldpaketiga 45 päevaks.

Võistlussari Rising Star

Hõbe, Kuld
Just alustavale golfimängijale on loodud läbi hooaja kestev mõnusas õhkkonnas ja mentorite juhendamisel toimuv Rising Star. Hõbepaketis on tasuta pääse ühele Rising Stari võistlusele, kuldpaketiga on kaasas kaks tasuta pääset.

Grupitreeningud

Hõbe, Kuld
Sama tasemega golfimängijate ühised treeningud aitavad üle saada ebakindlusest ja arendada golfimänguks vajalikke oskusi. Alustajatele mõeldud treeningutest saab osa võtta vahetult pärast Green Cardi tunnistuse kättesaamist, treeningud leiavad aset kaks korda nädalas. Hõbepaketiga saab kaasa neli alustajatele mõeldud grupitreeningut ja kuldpaketiga kaheksa grupitreeningut.