2022. aastal said klubivõistluse parimad kaela unikaalse kujundusega medalid.
See ilus traditsioon jätkub ka 2023. hooajal.

EGCC 2023. aasta võistluskalender hakkab ilmet võtma – paika on saanud klubivõistluste kuupäevad.

  • Hooaja avavõistlus EGCC Links Masters läheb lahti ülestõusmispühadel ehk 9. aprillil ja nagu tavaks saanud leiab see aset samal nädalavahetusel, mil golfimaailma pilgud on Augusta National Golf Clubis toimuval The Mastersil.
  • Meie sünnipäevavõistlus EGCC Anniversary Tournament toimub traditsiooniliselt mai viimasel reedel ehk 26. mail. Kui aastanumbreid kokku lugeda, siis saab tähistada täiskasvanuikka jõudmist – 18. tegutsemisaastat.
  • Suve esimesel päeval ehk 21. juunil läheb lahti EGCC golfimaraton, mil tõelisi golfifänne ootab ees 42 rada puhast mängurõõmu
  • Veidi rohkem kui nädala pärast ehk 30. juunist kuni 2. juulini leiavad aset EGCC rajamängu meistrivõistlused. Põneva formaadiga võistlus sai 2022. aastal osalejatelt väga hea vastukaja ning loodetavasti on need kolm päeva täis sama pingelisi heitlusi nii klubi meistrite kui Lucky Loseri tiitlile kui möödunud hooajal.
  • Rain Uusküla kolmanda kapteniaasta üks kulminatsioone on kindlasti EGCC Captain’s Challenge, mis toimub südasuvisel 14. juulil. Üksteist korda on aset leidnud ka kaptenite finaal EGCC ja Niitvälja vahel. Seni on EGCC tiim toonud koju neli võitu ja jäänud ühe korra viiki. Kas viimast aastat EGCC kapteniametit pidav Rain toob võidu koju või tuleb vastasele õhtusöök välja teha, selgub suvel.

2022. aasta EGCC Captain’s Challenge’i osalejad (foto: Catherine Kõrtsmik)

  • 2022. aastal läbisid EGCC löögimängu meistrivõistlused olulise uuenduse: auhinnamedali said kaela parimad klubiliikmed, kes tegid kahe võistluspäeva jooksul mõlemal väljakul kõige vähem lööke. Nii jätkame ka 5.– 6. augustil EGCC Stroke Play Championshipil.  
  • 3. septembril ootab ees EGCC Trophy, mis pole just kergemate killast. Möödunud aastal oli võistluspäev ligi seitsmetunnine, sest läbimist ootasid 9 Stone Course’i ja 18 Sea Course’i rada. Aga auhinnatseremoonial selgus, et nii mõnelgi oleks energiat jagunud veel üheksaks “lõõgastavaks” rajaks …
  • EGCC President Cup on igal aastal elevust toonud ebahariliku 19. raja ja erilise auhinnalauaga. Kuhu 2023. aastal 19. tiiboks rajatakse ja milline auhind läheb Hole-in-One’i lööjale, selgub 17. septembril.
  • 24. septembril leiab neljandat korda aset võistlus, mille formaat on ainulaadne terves golfimaailmas. Kohalik versioon võistkondlikust Irish Rumble’ist on võetud eestlaste poolt hästi vastu, sest rahuliku tempoga algav EGCC Estonian Rumble läheb eriti dramaatilseks just viimastel radadel, kus vahel ei piisa pjedestaalile jõudmiseks isegi elu parimast mängust.
  • 30. septembrist 1. oktoobrini vallutavad golfarid Stone Course’i, et kahel päeval ja 36 rajal välja selgitada EGCC Links Championshipi meistrid.  
  • Hooaja saab hoogsa lõppakordi 14. oktoobril, mil toimub tõenäoliselt üks mõnusaima vaibiga võistluseid. Ennustamatud on EGCC Cross Country‘ks kaardile märgitud rajad, aga küllap pakub ootamatusi ka ilm, mis vahel üllatab lörtsisaju, aga vahel neljateistkümne soojakraadiga.

Kindlasti leiab 2023. aasta kalendrist võistlussarjad 55+ tuur, Ladies Night Out ja Rising Star ning eelmisel aastal nunnumeetri lakke löönud võistluse Laps ja vanem.

Augustikuusse on koha on leidnud esimesed korporatiivvõistlused:

  • 9. august: Büroomaailm Invitational
  • 11. august: Lexus Invitational
  • 13. august: AEGAON Open
  • 16. august: SEB Invitational

Veel jagub nn lahtiseid kuupäevi, kuhu oma ettevõtte võistlus kirja panna. Kellel on huvi, tasub juba praegu ühendust võtta, et 2023. aastat jääks muude oluliste sündmuste kõrval meenutama ka ilus päev Jõelähtmes.

Vaata ka:

2022. aastal toetas EGCC löögimängu meistrivõistluseid Avis