Laupäeval, 15. oktoobril leidis aset Estonian Golf & Country Clubi traditsiooniline hooaja viimane võistlus Cross Country. 110 osalejat 27 tiimis said end proovile panna erakordsetel golfirajadel, millest mõni oli täiesti uus ja mõni nägi välja tuttavalt.

Kui mõnel aastal on taevast sadanud alla pussnuge ja termomeeter on olnud napilt plusspoolel, siis sel aastal oli õnneks teisiti. Soojakraadid kerkisid päeva teiseks pooleks lausa neljateistkümneni ja viimastele radadele elas pilve taga kaasa päike. Ebatraditsiooniline oli ka lõbus meeleolu, mis kipub Florida Scramble’i formaadiga kaasas käima. Ei juhtu just tihti, et võistluse ajal on väljakul kuulda rõõmuhõiskeid ja ühelt rajalt teisele minnes saadab võistkonda elav arutelu.

Võistlejate tagasiside oli väga positiivne ja need, kes olid mitmendat korda stardis, ei pidanud paljuks nimetada selle aasta võistlust läbi aegade parimaks. Ennast on õigustanud ka võistluse nihutamine paari nädala võrra varajasemaks, mis on lubanud teist aastat järjest nautida värvikirevaid väljakuid ja mõnusat sügisilma. Siinkohal saadame soojad tänusõnad teele EGCC klubiliikmetele Reimo Vilbergile, Uku Hinsbergile ja teistele Aruküla golfisõpradele, kes sel aastal rajad maha joonistasid.

Võitis tiim Ring, Toom, Toomesso ja Ratušnaja

Meeleoluka Cross Country pani sel aastal kinni võistkond koosseisus Risto Ring, Martin Toom, Janar Toomesso ja Rita Ratušnaja. Võidukas tiim tegi kokku 59 netolööki. Oma võidukõnes jagas Janar tõdemust, et sel aastal on tal kogunenud vähem golfiringe kui eelnevatel aastatel ja samas on tal elu parim händikäp. “Siit ka moraal, mängi vähe, aga hästi!” Tiimikaaslane Risto oli rõõmus selle üle, et nurja läksid vaid kolm rada. Eriti hästi õnnestus puttamine, kuigi mõnel rajal tuli tema üllatuseks asfaltil seista. “Oli lõbus mäng,” võttis Risto päeva kokku.

Teine ja kolmas koht tegid 60 lööki

Teiseks tulid Lill Kangust, Ruut Kangust, Danielle Truusa ja Rauno Pikk tulemusega 60 netolööki. Sama netolöökide arvuga tulid kolmandaks Meelis Rajasalu, Sander Vallaots, Janno Tammekivi ja Andres Kahu sama netolöökide arvuga, kuid nende PHCPI oli teise koha saanud tiimist kõrgem.

Õnnitleme võidukaid meeskondi ja täname kõiki osalejaid!

Vaata ka: