Langevad lehed, lahkuvad rändlinnud ja hämarad õhtupoolikud annavad märku, et vaikselt peab hakkama sättima talviseks hooajaks. Jaburad elektriarved ei anna ka armu, põhjaliku ülevaate sel teemal saad AS EGCC juhatuse esimehe Hanno Krossi kirjutisest “Võitlus elektrihinna vastu”.

Ilmad on siiski veel leebed ja sügiseseks golfimängimiseks igati mõnusad, kuid oktoobris Jõelähtmesse tulles ootavad ees mõned muudatused:

  • KLUBIHOONE, RESTORAN JA PRO SHOP ON SULETUD
    Klubihoones on elekter välja lülitatud, näpujäljeandur ei tööta ja klubiliikme golfikoti kättesaamiseks on vaja aeg telefoni teel eelnevalt kokku leppida. Driving Range’i hoones ja rajakohvikus on WC-d avatud. Golfiautosid ja golfikeppe laenutada ei saa, alates 16. oktoobrist on suletud ka ajutine Caddiemaster.
     
  • ALATES 16. OKTOOBRIST ON CADDIEMASTER KÄTTESAADAV TELEFONI TEEL
    E–P kella 10–16
    +372 602 5290, +372 5660 2853 
     
  • ALATES 16. OKTOOBRIST ON DRIVING RANGE SULETUD
    Puttamis- ja teistel harjutusväljakutel saab sooja teha oma golfipallidega. 
  • RAJAKOHVIK ON AVATUD
    Sea Course’i 5. ja 13. raja vahel asuvas rajakohvikus saab osta kohvijooke, teed, karastusjooke ja snäkke. Ostude eest tasu pangakaardiga iseteeninduskassas. Uksekoodi küsi Caddiemasterilt telefonil +372 602 5290.

  • SEA COURSE ON AVATUD TALVEGRIINIDEGA JA SÜGISHINDADEGA
    Sea Course’i griinid on augustatud, et need saaksid taastuda ja talvele võimalikult tervena vastu minna. Väljakul on talvegriinid ning alates 19. oktoobrist on 18 raja green fee soodushinnaga 49 €, klubiliikme külalisele 39 €. Vaata ka: hinnakiri
  • STONE COURSE ON AVATUD TALVEGRIINIDEGA JA SÜGISHINDADEGA
    Alates 24. oktoobrist leiab aset griinide õhutamine, lipud on talvegriinidel. 18 raja green fee on soodushinnaga 25 €. Vaata ka: hinnakiri
  • ALATES 1. NOVEMBRIST ON GENERAL PLAY RINGID PAUSIL
    RHCR komitee otsusel on Eesti väljakute general play (GP) ringid talvepausil alates 1. novembrist 2022 kuni 31. märtsini 2023 ning GP ringe ei saa kirja panna talvegriinidega väljakul. Välismaal mängides on GP ringid lubatud, võisteldes kehtib kohustus GP ringid Golfboxi sisestada.

     

  • KIIREIMA INFO SAAD CHRONOGOLFIST
    Öökülmad võivad mõjutada ka mänguaegu ja väljakute avamist, mistõttu hoia tiiaega broneerides silm peal Chronogolfi teadetel. Pane kindlasti iga mänguring Chronogolfis kirja!
     
  • HOIAME KÜLMAL AJAL VÄLJAKUID
    Kui griinil on härmatis või temperatuur on langenud nulli lähedale, palun ära griinile astu.

Tule nautima looduse värvidemängu ja ilusaid mänguringe!