Septembri lõpuni andis PGA Pro Rein Auväärt eratunde EGCC harjutusväljakutel Jõelähtmes

 

Alates 18. oktoobrist saab PGA Pro Rein Auväärti juhendamisel teha ettevalmistusi 2023. golfihooajaks.

Forus Spordikeskuse Tondi golfistuudio asub aadressil Sõjakooli 10 ning sisetreeningud toimuvad teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Kindlasti on vajalik eelregistreerimine. Spordikeskuses ootab golfistuudio nelja mati ja puttamisgriiniga, riietus- ja pesemisruumid, saun ja kohvik. Ühes tunnis saab osaleda kuni neli inimest. Hinnad ja eratreeningud kokkuleppel.

Vali sobivad ajad:

  • teisipäeviti ja neljapäeviti kella 15–16, 16–17, 17–18 ja 18–19
  • pühapäeviti kell 15–16, 16–17 ja 17–18

Registreeri treeningule telefonil +372 516 5753 või e-kirja teel auvaart.rein@gmail.com

 


Kui väikese valge palli harrastusele humoorikalt läheneda, siis 2009. aastast golfitreeneri ametit pidanud Reinu arvates pole golf vägivalla ega pallitagumise mäng, vaid täpsuse mäng. Intervjuus ajakirjale “Golf” toob Rein välja olulised põhimõtted, mida võiks golfiga harrastaja meeles pidada.

“Golfimängu õpitakse kogu elu koos iseenda testimisega, harjutades, mängides väljakul ja klubide poolt korraldatavatel võistlustel,” ütleb Rein, kelle sõnul algab golfari arengu teekond tunnetusest, soovist ja ajaressursist. Sageli ei vasta golfari üldfüüsiline vorm püstitatud eesmärkidele või tahtele. Ebarealistlikust eesmärgist algavad probleemid, alates keha vabast liikumisest kuni lubamatu käitumiseni golfiväljakul. 

Eesti ainus kõige kõrgema ehk seitsmenda tasemega golfitreener ja EOK golfitreenerite kutsekomisjoni esimees peab treeningutel tähtsaks ka golfaja vaimset poolt. Reinu sõnul ei piisa pelgalt soovist lüüa kas 60, 100 või 200 meetrit, vaid pigem tuleb väljakul leida sihtmärk, kuhu pall lüüa. “Mõtle, tunneta ja tegutse,” toob ta välja kolm soovitust, kuidas end tehnika lihvimise ajal häälestada.

Loe täispikka intervjuud siit