Fotol on teise etapi võidukas meeskond:
Karmo Karelson, mentor Maree Perkins, Aivar Korela ja Kaarel Käsk 

Kolmapäeval, 28. septembril leiab aset Rising Stari finaal. Stardid toimuvad Sea Course’il kella 12–14. Sel korral on kõik mängijad enda eest väljas, punkti- ja händikäpiarvestus on individuaalne. Pool tundi pärast viimaste mängijate lõpetamist toimub klubihoone restoranis lõputseremoonia.

 

Golfboxis on registreerimine lõppenud
Tutvu juhendiga

Kui sul Golfboxis konto puudub või otsustad finaalvõistlusel osaleda pärast 25. septembrit, võta ühendust Caddiemasteriga e-posti aadressil welcome@egcc.ee või telefonil +372 602 5290.

Osavõtutasu EGCC liikmele on 15 €, külalisele 25 €. Kui osalejal puudub Sea Course’i mänguõigus, lisandub 25 € green fee. Osalemise kinnitamiseks palume osavõtutasu kanda MTÜ Estonian Golf & Country Club arveldusarvele EE627700771001633789 hiljemalt 25. septembriks.

Kuigi õhtu peamine eesmärk on heas seltskonnas uusi golfikogemusi hankida, ei jää rajal tehtud löögid lugemata. Finaalis loetakse kokku individuaalsed punktid ja auhinnad jagatakse kolmele parimale mängijale. Nina ei pea norgu laskma ka need, kes koguvad pigem häid emotsioone kui punkte, sest sarja lõpuõhtul ootavad ees mõnusad üllatused kõigile osalejatele.

Esimesed tõusvad golfitähed on end juba finaali registreerinud. Pane end ka kirja ja kohtumiseni rajal!