Registreerimise tähtaeg on 11. september!
Registreeri finaalvõistlusele Golfboxis
Tutvu ka juhendiga

Võistlussarja “Ladies Night Out by Casa Charlize” finaal toimub teisipäeval, 13. septembril algusega kell 16.00 Sea Course üheksal rajal. Tasub end kirja panna, sest oodata on mõnusat õhtupoolikut golfirajal ja vägevat auhinnasadu Balmerkilt ja Tradehouse’ilt. Võidukarikale lähevad kirja sarja võitjate nimed ja karikat saab imetleda klubihoones. Esikolmik saab kaela spetsiaalselt sarjale loodud disainiga medalid ja parimatest parimate nimed graveeritakse Tauno Kangro loodud karikale.

Finaali auhinnatseremoonial saavad kõik kohalviibijad osa võtta eriti magusast loosimisest. Kõikide naiste vahel (ka nende vahel, kes osalevad vaid finaalis) läheb loosi:

Ja nende vahel, kes on osalenud vähemalt kahel etapil ja finaalis, läheb loosi:

  • Tauno Kangro maal “Golf teeb kauniks” 


VÕISTLUSKLASSID:

Võistlus toimub Sea Course’i 18 rajal kolmes võistlusklassis WHS HCPI alusel:

    • löögimäng punastelt tiidelt: naised HCPI …–15,0
    • löögimäng punastelt tiidelt: naised HCPI 15,1–35,9
    • individuaalne punktimäng punastelt tiidelt: naised HCPI 36,0–54,0 

FINAALI OSAVÕTUTASU:

    • EGCC liikmele 25 €
    • külalisele 35 € (osavõtutasu sisaldab toitlustust) 

Mänguõiguse puudumisel lisandub osavõtutasule green fee 20 €. Osalemise soovi kinnitamiseks palume osavõtutasu kanda hiljemalt 11. septembriks MTÜ Estonian Golf & Country Club LHV kontole EE627700771001633789. Võistluspäeval kohapeal tasudes lisandub võistlustasule 10 €. 

SARJAST LÄHEMALT

Ladies Night Out by Casa Charlize pakub suurepärast võimalust jätta selja taha päevasündmused ja veeta hea seltskonnaga õhtupoolik golfirajal. Sarja eesmärgiks on elavdada EGCC klubiliikmete suhtlust ja innustada ka tagasihoidlike sportlike ambitsioonidega naisi golfiväljakule tulema. Palavalt oodatud on ka külalismängijad teistest golfiklubidest.

Osa saavad võtta vanuses 21+ golfinaised, sealhulgas WHS HCPI 54 mängijad ja need, kelle jaoks on tegemist elu esimese golfivõistlusega. Võistluse etapid ja finaal viivad golfirajale nii Stone Course’il kui Sea Course’il ning jätkuvad Jõelähtme Da Vinci golfirestoranis ühisel õhtusöögil.

Sarja võistlused toimuvad maist kuni septembrini ning sel aastal on peatoetajateks Balmerk ja AW2 Architects.