Estonian Golf & Country Clubi kümnest tähtsamast klubivõistlusest on kuus seljataga ning on taas aeg teha vahekokkuvõte. Vahetult enne 4. septembril toimuvat EGCC Trophy’t on edetabeli esiotsas rajamängu meistrivõistlustel meistritiitlid noppinud Lill Kangust ja Richard Teder.

NAISED:
1. Lill Kangust 210 punkti
2. Anneli Esken 195 punkti
3. Anu Uuemõis 157 punkti
4. Eve Pärnsalu 104 punkti
5. Katre Kõvask 99 punkti
6. Monica Pihlak 91 punkti
7. Kairi Luur 75 punkti
8. Ave Apner 51 punkti
9. Irina Nõlvak 47 punkti
10. Kersti Klaas 42 punkti

MEHED:
1. Richard Teder 195 punkti
2. Janar Toomesso 176 punkti
3. Mait Schmidt 91 punkti
4. Heinu Klaas 86 punkti
5. Rain Uusküla 79 punkti
6. Taavi Truusa 75 punkti
7. Risto Ring 67 punkti
8. Ruut Kangust 60 punkti
9. Joel Rothberg 50 punkti
10. Viljar Jorro 48 punkti

Vaata ka: 2022. aasta edetabel

TULEKUL PUNKTIVÕISTLUSED:

  • EGCC Trophy (4. septembril)
  • HCP kolmapäevaku finaal (18. septembril)
  • EGCC President Cup (18. septembril)
  • EGCC Links Championships (1.-2. oktoobril)

Pane end võistlusele kirja Golfboxis

KUIDAS EDETABELISSE PÄÄSEDA?
Punktide saamine on imelihtne. Võetakse löögimängu tulemus, olenemata kust tiidelt mängiti, ja võistluse kokkuvõttes pannakse löögid järjestusse. See, kes lõi kõige vähem lööke, saab edetabelis rohkem punkte. Kui mängijad lõid sama palju lööke, siis saavad mõlemad mängijad sama palju kohapunkte. Ehk näiteks kui kolm mängijat lõid 72 lööki, siis nad kõik saavad võidu eest 50 punkti, neljas mängija saab siis juba neljanda koha punktid, teise ja kolmanda koha punkte välja ei jagata. Täpsemalt on punktijagamise põhimõtted kirjas EGCC 2022. hooaja klubi edetabeli juhendis.

 

AUHINNAD
EGCC 2022. hooaja edetabeli üldvõitja saab auhinnaks tasuta pääsme seitsmele 2023. aastal EGCC poolt korraldatud võistlustele. Teine koht saab tasuta pääsme viiele ja kolmas koht kolmele võistlusele. Eriauhindadega peetakse meeles ka vanuseklasside võitjaid.

Ajaloo esimeses edetabelis tulid esikohale naistest Anneli Esken ja meestest Jan Larsson. Vaata lähemalt: 2021. aasta edetabel