Võistlustulle astub ka võistluste korraldaja Peep Tammemäe koos tütre Roosiga

Laupäeval, 10. septembril leiab aset golfivõistlus lapsele ja vanemale: emale-isale, vanaemale-vanaisale või üle 18-aastasele õele-vennale. Osalema ootame kõiki suuri ja väikeseid golfisõpru, kellel on aktivne WHS HCPI. Registreerimise tähtaeg on 7. septembril.

NB! Registreerimine on lõppenud.
Tutvu juhendiga


STARDID

Ühisstart Stone Course’il on kell 11.30, mängime 9 rada. Stardijärjestuse avaldame hiljemalt 8. septembril kell 15.00. 

MÄNGUVORM
Mängime kaheliikmelistes võistkondades ja mänguvormiks on four-ball (better-ball): mõlemad mängijad mängivad oma palli ja raja tulemuseks on võistkonna liikmete sel rajal mängitud tulemustest üks parim tulemus.

VÕISTLUSKLASSID
Turniirist saavad osa võtta Estonian Golf & Country Clubi liikmed ja kandidaatliikmed ning Next Golf Akadeemias treenivad lapsed, kellel on aktiivne WHS HCPI.

  • Mehed ja U18 poisid, HCP …–29,9, kollased tiid
  • U18 poisid, HCP 30,0–54, punased tiid
  • Naised ja U18 tüdrukud, HCP 30,0–54, punased tiid

 

OSAVÕTUTASU
Osavõtutasu 15 € sisaldab 35 harjutuspalli ja kerget einet Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis. Osalemise soovi kinnitamiseks palume hiljemalt 7. septembriks kanda osavõtutasu MTÜ Estonian Golf & Country Clubi LHV panga kontole EE627700771001633789.

AUTASUSTAMINE
Võistluse lõpetamine ja austasustamine toimub orienteeruvalt 30 minutit pärast võistluse lõppu Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis. Auhinnalaua katavad Husqvarna ja Kalev ning autasustatakse kolme parimat tiimi ja erivõistluse võitjaid. Võitjatiimi nimi graveeritakse karikale.