26.–28. augustini leiavad aset Estonian Golf & Country Clubi rajamängu meistrivõistlused, mille peatoetajaks on sel aastal Saunum. Registreerimine Golfboxis on lõppenud, osalemiseks võta ühendust Caddiemasteriga.

Sel aastal katab rajamängu meistrivõistluste auhinnalaua Saunum, kelle moodsate funktsioonidega saunaelamust saad klubihoones nautida pärast igat mänguringi. Iga võistlusklassi kolme parimat ja ka lucky loser’it ootavad ees sauna ja spaa-teemalised kingitused:

  • Saunumi kinkekaardid kokku 3600 € väärtuses ja Saunumi meened
  • Ülimõnusad ja saunaelamusi rikastavad Hiiu sauna spa tooted otse Hiiumaalt
  • Kolm minipuhkust ASA Spa hotellis Saaremaal:
    majutus kahele üheks ööks Superior toas
    rikkalik hommikusöök
    vee- ja saunakeskuse kasutamine
    jõusaali kasutamine
    parkimine ja Wi-Fi


Kõikide osalejate vahel läheb 15. oktoobril loosi:

  • Täisvarustuses Saunum Primary keris-kliimaseade ja Saunum Leil Mobile komplekti väärtus kuni 2115 €.

    Pane saun kütte kasvõi otse golfiväljakult! Saunumi kerise suur kivimaht ja patenteeritud õhusegamise süsteem tagavad tõeliselt hea leili, mis on pehme ja pikk, jaotudes ühtlaselt üle terve leiliruumi. Seadmesse lisatud soolapallid rikastavad õhku Himaalaja soola ioonidega, millel on tervendav mõju hingamisteedele ja nahale. Saunum muudab sauna koduseks spaaks, kus saad nautida nii traditsioonilist leili kui ka vähemalt viite saunatamise lahendust, kui lülitad sisse saunakliimaseadme – mahe leil, soolaioonidega rikastatud leil, aururikas saun, aroomisaun ja sanaarium.
Saunum