Alates 2022. hooajast saab EGCC Green Cardi kursustel valida nelja paketi vahel:

Pronks 79 €
Hõbe 109 €
Kuld 159 €
Teemant 349 € – UUS! 


Igas paketis on omad eelised, mis annavad alustavale golfarile just talle sobivad võimalused golfimängu sisse elada ja uut hobi tõeliselt nautima hakata.

   
Golfi algõpe ja harjutuspallid
Kõikidesse pakettidesse kuulub kolmepäevane golfi algõpe ehk Green Cardi kursus. See koosneb teooriaosast, kus saab ülevaate golfi ajaloost, reeglitest ja üldtõdedest, ning praktilisest osast harjutusväljakutel, et õppida tehnikat ja lööke. Kursuse ajal saab tasuta rentida just talle sobiva varustuse ja nii palju harjutuspalle, kui parasjagu vaja läheb. Lisaks saab tasuta reegliraamatu ning olenevalt paketist 5, 10 või 15 korvitäit harjutuspalle ka pärast kursuse lõppu, et uued oskused kohe proovile panna.

   
Mentorprogramm ja 50% soodsam green fee
Iga paketiga saab tasuta osa võtta EGCC mentorprogrammist. Programm aitab alustaja kokku viia kogenud mängijaga, et golfiellu sulandumine oleks lihtsam ja sujuvam. Mentorringe viivad läbi EGCC klubiliikmed. Ühistel mänguringidel saab alustaja hinnalisi teadmisi strateegia, tempo ja reeglite kohta ning muid kasulikke näpunäiteid. Kui alustajal veel mänguõigust ei ole või on hõbe- ja kuldpaketi mänguõigus läbi saanud, saavad mentorprogrammis osalejad osta nii Stone Course’i kui Sea Course’i green fee hinnakirjast 50% soodsamalt.

  
Stone Course’i mänguõigus ja varustuse rent
Kui Green Cardi tunnistus on pidulikult kätte antud, saab pronkspaketiga osta mänguõigusi vastavalt hinnakirjale. Hõbe-, kuld- ja teemantpaketi hinna sees on 9-rajalise Stone Course’i mänguõigus ja varustuse rent, olenevalt paketist kas 30-päevane, 60-päevane või 90-päevane. Stone Course’i täismõõtmetes väljak on alustajale mängijale parim, sest siin on võrreldes Sea Course’iga vähem bunkreid, rajad on laiemad ja mõnevõrra lühemad ning veetakistused puuduvad sootuks.

  
Võistlussari Rising Star
Just alustavale golfimängijale on loodud võistlussari Rising Star, mille esimene etapp on 5. juunil. Kokku on suvel kolm etappi ja sarja finaal leiab aset 11. septembril. Hõbepaketis on tasuta pääse ühele Rising Stari võistlusele, kuld- ja teemantpaketiga on kaasas kaks tasuta pääset.

 
Rühmatreeningud
EGCC-s saab osaleda nii era- kui rühmatreeningutel, mis suvehooajal toimuvad Jõelähtmes, talvel golfihallis Next Golf Arena. Kuld- ja teemantpaketis on tasuta viis rühmatreeningut, teemantpaketiga lisandub kahekuuline pääse sisetreeningutele.


5 Sea Course’i voucher’it
Teemantpaketiga saab kaasa viis tasuta pääset 18-rajalisele Sea Course’ile.

Registreerimine
2022. aastal viivad Green Cardi kursusi ja treeninguid läbi treenerid Next Golf Akadeemiast. Algõpe toimub maist septembrini reedeti kella 17.00–20.00, laupäeviti kella 10.00–13.00, pühapäeviti kella 10.00–13.00. Igale kursusele mahub vaid kümme osalejat, mistõttu tasub juba praegu kalendris nädalavahetus broneerida ja kursusele registreeruda.