Pardigolfi raames peetud oksjonil võidetud teosed ja õnnelikud võitjad, keskel Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu juhatuse esimees Kaili Semm

18. juulil mängiti EGCC Sea Course’il teist aastat järjest Pardigolfi, mille eesmärgiks on koguda heategevuseks Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule (EVLVL) toetusi. Võistlus oli väga edukas – korralduskomitee annab teada, et toetuseks koguti sel aastal rekordilised üle 9000 €!

Võistluse toetussumma tuli kokku ettevõtete toetustest ning lisaks võistluse järgselt korraldatud heategevuslikust oksjonist, kus teosteks olid keerulises olukorras olevate laste enda joonistused. Suurim tänu kõikidele, kes võistluse osalesid, ettevõtetele, kes panustasid, ning oksjonil osalejatele, kes panustasid kokku 3000 € EVLVL toetuseks. Täname ka Pardigolfi patrooni Eda-Ines Ettit, kes sel korral kahjuks ise võistelda ei saanud, aga lubas järgmisel aastal kindlasti stardis olla!

Pardigolfi ettevõtete toetuspaketid leiab siit ning neid võib soetada ka veel peale võistlust

Võistlusel mängisime punktimängu kolmes võistlusklassis – HCP kuni 18,5 mehed ja naised ning HCP üle 18,5. Esimeses grupis oli päeva parim Hanno Kross, kes teenis 18 rajaga kokku 41 punkti, teise koha sai 40 punktiga Peep Markvardt ja kolmas oli Tarmo Villemi 38 punktiga.

Naiste arvestuses oli võitjal samapalju punkte, kui teisel kohal ning selgitada oli vaja, kellel on parem HCP. Nii Viivika Nõmbergil kui Kairi Luuril, kes mängisid mõlemad 37 punkti, oli võistlusele tulles täpselt sama HCP ehk 15,6! Et selgitada välja võitja, pidime võrdlema viimase 9 raja tulemust, kus mõlemad teenisid 18 punkti. Lõpuks võrreldes viimast kuute rada tuli pisike vahe sisse ning võidu võttis Viivika Nõmberg, mis sellel võistlusel tegelikult kõige tähtsam kindlasti ei ole. Kolmanda koha sai naiste arvestuses 36 punktiga Anu Schmidt.

HCP üle 18,6 mängijatest tegi elu mängu Urmas Rauam, kes lõi kokku 46 punkti, teise koha saanud Terje Linnutaja sai samuti 46 punkti, kuid HCP reeglit arvestades teenis siin klassis võidu Urmas. Kolmandaks jäi siin klassis samuti suurepärase mängu teinud ja 43 punkti teeninud Mati Rand.

Pardigolfi teosed oli joonistanud ja maalinud haiged lapsed ise ning nii mõnelegi panustajale oli see juba mitmes laste pilt, mille aastate jooksul on Pardigolfi oksjonilt soetatud

Pardigolfist saab üle-Eestiline võistlus! Seni on see toimunud Rae väljakul ja nüüd kaks korda EGCC-s. Loodetavasti jõuab Pardigolf järgmistel aastatel kõikide Eesti väljakuteni, kus loodame, et igast klubist liitub mängima liikmeid ja lisaks toetama ettevõtteid, et õilsal eesmärgil algatatud võistluse mõju oleks tulevikus veelgi suurem. 18. juulil peetud võistlus ja kogutud toetused reaalselt muudavad nii mõnegi pere elu ning võibolla isegi päästavad mõne elu. Veelkord, suurim tänu kogu EGCC meeskonna poolt Pardigolfi võistluse organiseerijatele, et meil oli au võistlust enda väljakul võõrustada. Oleme enda liikmetega alati kohal ka järgnevatel aastatel üle Eesti!

Pardigolf võistlusklasside võitjad vasakult Urmas Rauam, Hanno Kross, võistluse patroon Eda-Ines Etti ning Viivika Nõmberg

Vaata ka Edmond Mäll fotosid võistlusest, oksjonist ja autasustamisest

Pardigolf – Golf Aitab 2021 TULEMUSED