Estonian Golf & Country Club Sea Course 13. rada, 13th hole
Sea Course, 13. rada

Alates 2. maist 2020 on lubatud mängida General Play (endise nimega EDS) ringe, mis lähevad HCP arvestusse, teatas Eesti Golfi Liit. Käesolevast aastast on olulisem muudatus, et koduklubi teatamise kohustus on muutunud märkijale teatamise kohustuseks.

General Play ringi saab sisestada GolfBoxi ja märkija, kes peab omama samuti Eesti golfiklubis liikmelisust ja GolfBoxi kontot, saab tulemuse kinnitada. Nii ongi ring HCP arvestusse läinud.

Tähtis on siinjuures asjaolu, et sisestamine ja märkija poolt kinnitus toimuks enne südaööd. Süsteem arvutab tulemused südaööl, mistõttu HCP muudatused järgmisel päeval.

General Play ringe ei saa kirja panna talvegriinidega väljakul. Välismaal mängides on General Play ringid lubatud, võisteldes kehtib kohustus General Play ringid GolfBoxi sisestada.

Kuidas registreerida General Play ringi?

1. General Play ringi koduklubisse teatamise kohustus on asendunud märkija teavitamisega ENNE mänguringi.
2. Nii mängija kui märkija peavad omama liikmelisust mõnes Eesti golfiklubis ja GolfBoxi kontot.
3. Tulemust võib sisestada mänguringi ajal kasutades selleks GolfBoxi mobiilirakendust või mänguringi järgselt kasutades GolfBoxi veebirakendust
4. Kui tulemus on sisestatud, saab märkija selle kohta automaatse teate ja märkija peab selle kinnitama enne südaööd.
5. Kui märkija on tulemuse kinnitanud, on General Play ring tehtud. HCP võimalik muudatus toimub automaatselt peale südaööd järgmisel päeval.
6. Märkija peab keelduma tulemuse kinnitamisest, kui teda General Play ringi mängimisest ei teavitatud ENNE mänguringi algust.
7. Paberil tulemuskaarte klubi General Play ringide arvestamiseks vastu ei võta.

Küsimuste puhul võtke ühendust meie Caddiemasteriga telefonil +372 6025 290 või e-posti teel: welcome@egcc.ee. Kui me kohe General Play ringide registreerimise kohta vastust anda ei oska, edastame küsimuse Estonian Golf & Country Clubi HCP-reeglite toimkonnale.

Edukaid mänguringe!