Teisipäeval, 13. septembril leidis Sea Course’il aset Ladies Night Out by Casa Charlize finaal ja lõputseremoonia, kus selgusid hooaja parimad. Kokku oli koos finaaliga viis etappi, mis viisid naised teisipäeviti üheksarajalisele golfiringile nii Stone Course’ile kui Sea Course’ile. Igal etapil jagati kahekümnele parimale punkte, mis aitasid selgitada hooaja parimad.

HCPI-ga kuni 15,0 mängiti HCP löögimängu ja sel korral mängisid raja pari välja 36 löögiga kaks naist. Kuna juhendis oli kirjas, et kõrgema koha saab madalama händikäpiga mängija, tuli kolmandaks Piret Aloe ja teiseks Anneli Esken. Esikoht läks Monica Pihlakule, kes mängis kaks alla raja pari ja tegi 35 lööki.

Võistlusklassis HCPI 15,1–35,9 mängiti samuti HCP löögimängu. Kolmandaks tuli Grete Lind, kes mängis kolm alla raja pari ja tegi 33 lööki. Kõrgema händikäpiga jäi teiseks Signe Roos, kes tegi 31 lööki ja mängis viis alla raja pari. Sama tulemusega võitis madalama händikäpiga esikoha Maree Perkins.

Võistlusklassis HCPI 36,0–54,0 mängiti individuaalset punktimängu ning siin läks teist etappi järjest kolmas koht Julia Sulp-Christensenile tulemusega 19 punkti. Teiseks tuli 19 punktiga Kätlin Viik ning esikoha võitis eelmisel etapil teiseks jäänud Kersti Kägi 22 punktiga.

Ja oligi aeg kõik punktid kokku lüüa ja selgusid 2022. hooaja parimad:

HCPI …–15,0
1. Anu Uuemõis, 110 punkti
2. Ave Epner, 99 punkti
3. Kairi Luur, 88 punkti

HCPI 15,1–35,9
1. Helina Poolma, 89 punkti
2. Signe Roos, 85 punkti
3. Irina Nõlvak, 81 punkti

Kes nüüd Golfboxis 36,0 kuni 54,0 võistlusklassi punktitabelit vaatab, siis näeb seal veidi teistmoodi esikolmikut, aga olgu öeldud, et väljakuulutatud esikolmik peab paika. Paneme osalejatele südamele, et kui händikäp vahetult enne võistlust muutub, siis peab korraldajatega ühendust võtma, et võistleja ikka õiges klassis rajale läheks.

Võistlusklasside esikolmikud sai kaela spetsiaalselt sarjale loodud disainiga medalid ja esikoha võitjate nimed graveeritakse Tauno Kangro loodud Ladies Night Outi karikale. Auhinnalaua katsid ja loosikasti täitsid Casa Charlize, Bioderma, Olympic Casino, Tradehouse, Sleepwell ja Don Simon.

Ka ülejäänud osalejad ei pidanud kurvastama, sest kõik viibisid auhinnatseremoonial, osalesid ka loosimängus. Peaauhinnaks oli Lexus Tallinna poolt Lexus NX nädalase kasutusõigus ja fortuuna naeratas sel korral Kairi Maidlale.

Loosikastis olid väärt auhindu veel ning neile, kes osalesid vähemalt kahes etapis ja finaalis, läks loosi Tauno Kangro maal “Golf teeb kauniks”. Fortuuna naeratas Grete Vällole.

Vaata ka:

  • fotogalerii Facebookis (pildistas: Grete Vällo)

EGCC soovib veel kord võitjatele õnne ja tänab kõiki osalejaid! Suur tänu läheb teele hooaja peatoetajatele AW Architectsile ja Balmerkile ning kõigile teistele partneritele läbi hooaja: