29. juulil tegi Sea Course’i 10. rajal elu esimese Hole-in-One’i Erik Aronija. Tegemist on Estonian Golf & Country Clubi 2022. hooaja kuuenda Hole-in-One’iga. 10. raja toetaja Olympic Casino kingib Erikule nädalavahetuse Hilton Tallink Park hotellis. Palju õnne!

Erik on EGCC aktsionär ja klubiliige ning golfimängu harrastanud 13 aastat. Täpselt sama kaua on meeles mõlkunud soov Hole-in-One’i lüüa. “Golfis on kõik nii juhuse küsimus, kõik tahavad ju Hole-in-One’i. See on nagu lotomäng. Tellida ei saa, tuleb oodata,” ütles Erik.

Kui küsisime värskelt Hole-in-One’i tegijalt, et mis tundega ta reede õhtul rajale läks, siis mõtted olid ikkagi pigem sealmaal, et saaks enne päris pimeduse saabumist mänguga ühele poole. “Alguses pidime rajale minema kell kuus, aga mõtlesime, et ei lase päeva raisku ja panime poole kaheksase tiiaja ja võtsime auto. Kümnendas tiiboksis veel mingid tegelased jokutasid, peotelgis oli pulmamelu, istusin mõtlikult kivi peal ja ootasin kümme minutit,” kirjeldas Erik hetki enne Hybrid 3-ga tiiboksi astumist.

“Mingit pinget ei olnud, tahtsin lihtsalt oma löögi ära teha. Tunne oli palli taga seistes väga hea, sooritus ja palli lend oli hea. Kuulsin ainult palli kukkumise potsu, aga hämaras midagi ei näinud,” ütles Erik, kelle sõnul sai esimesena uskumatust tulemusest aru hoopis mängukaaslane Aldren Alliksoo. “Aldren kuulis lipu kõlksu, aga see tundus nagu mingi nali. Vaatasime laseriga ja arvasime, et läks üle. Sõitsin autoga alla ja pall oligi augus, siis tuli küll üks väike karjatus,” meenutab Erik hetke, mis jääb eluks ajaks meelde.

Sel õhtul ootas veel ees kaheksa hämarusse kaduvat rada. “Järgmisel rajal oli motivatsioon kadunud, aga edasi tegime ready golf’i, mängisime vilkuvate pallidega. Tulemusi nii ja naa, 94 lööki, suht hea ring. Olen sel aastal vaid umbes kümme korda mänginud, selle kohta hea,” lisas Erik, kes tähistas õnnelikku lööki kodus, kuid keda põhipidu ootab veel ees.

EGCC klubi juhtkonna poolt ootab kõiki Hole-in-One’i lööjaid poolt tugev käepigistus, sertifikaat ja nimi klubihoone Hole-in-One’i seinal. Soovime Erikule veelkord palju õnne ja mõnusat nädalavahetust Hilton Tallinn Park hotellis.

Vaata ka EGCC Hole-in-One’i lööjate nimekirja läbi ajaloo.