2. juunil kohtusid kuuendat korda EGCC ja Niitvälja golfiklubi naiskoondised. EGCC naiskoondise kapten Kairi Luur ja Niitvälja Golfiklubi kapten Ulvi Ingver panid kokku tiimid, kes võtsid mõõtu fourball formaadis (löögimängus). Mõlemasse võistkonda kuulus klubi 20 parimat golfimängijat.

“Kui Niitvälja oma paarid kohapeal välja hõikas, oli selge, et lihtne ei saa EGCC-l olema, sest Niitvälja poolt oli kohal nende parim “raskekahurvägi” 🙂 Sisimas oli siiski lootus, et ehk kaks järjestikust võitu ilma kolmandata jää, sest tegemist ju siiski koduväljakuga,” kommenteeris Kairi Luur.

Ilm oli heitlik ja võistlus osutuski ülimalt põnevaks ja tasavägiseks. 21+ vanuseklassis õnnestus Niitväljal võita kõik kolm kohtumist. 35+ klassis õnnestus EGCC-l võtta kolm võitu ja neljas matš jäi viiki. 50+ klassis oli saagiks mõlemal klubil üks võit ning üks viik.

Esmakordselt ajaloos oli tulemus pärast 10 matši viigis 5:5. See tähendas, et võistlustulle pidid astuma kaptenid omavahelises play-off’is Sea Course’i 10. rajal. Seekord õnnestus matš võita EGCC-l (vt videot YouTube’is).

Kunstnik K. Hütti poolt tehtud rändkarika saab võidukas klubi oma valdusse kuni järgmise võistluseni. Naiskoondis tänab rändkarika toetajat Avist ja võistluse toetajat Golflife Shopi!

EGCC naiskoondisesse kuulusid Katre Kõvask, Nelli Nilson, Annika Sutt, Anu Hanson, Kristi Kruger, Marin Lehtmets, Christina Godwin, Marina Kruger, Riina Vettus, Ene Tuul, Helen Pastarus, Apawan Chinglek, Anneli Esken, Anu Uuemõis, Kersti Klaas, Margarita Ross, Sirje Aaviksoo, Eve Pärnsalu, Ave Epner. Kapten Kairi Luur.

Niitvälja Golfiklubi naiskoondisesse kuulusid Cliona Dalberg, Mari Hütsi, Kristiina Kuzmenok, Liis Kuuli, Kristel Reimo, Kristel Ulla, Gerli Mutso, Anne Petter, Liis Veltmann, Katrin Leppik, Merit Ots, Annika Meos, Marit Antik, Margit Sunni, Karin Mängel, Kai Thornbech, Heret Ots, Kairi Rätsepp ja Küllike Varik. Kapten Ulvi Ingver.