1. maid tähistas meie klubiliige Andres Mauer eriti pidulikult, sest Sea Course’i 10. rajal lõi ta raud seitsmega imeilusa löögi, mis läks kohe ka auku!

Muuseas, EGCC kasutab rahvuslikel pühadel väljakutel Eesti lippe. Kõik grupid väga viisakalt hoiavad lippu, et see maad ei puudutaks. Andres sai seekord kohe lippu hoida ilma putterit kotist välja võtmata!

Andres Mauer on nüüd vaieldamatult parim mängija klubis või vähemalt parim “parimate löökide tegija”. Eelmisel aastal 17. juunil tegi Andres täpselt samal rajal HIO. Ju ta juba teab, kuidas seal lüüa … Oma esimese HIO tegi ta 11. augustil 2013. aastal Sea Course’i 17. rajal. 

Egas midagi, järele on jäänud Sea Course’il veel vaid 5. ja 8. rada, kus Andres Maueril HIO puudub, kuid terve pikk hooaeg ootab ees.

Palju õnne kõikide klubiliikmete poolt Andres Mauerile oma kolmanda Hole-in-One’i puhul! Vaata ka EGCC Hole-in-One’i nimekirja läbi ajaloo.

Andrese tänased mängukaaslased olid Anne Piirsalu, Andrese abikaasa Krista ja Toomas Kull, kes kirjeldas lööki kui erakordselt ilusat sooritust.