Oktoobrikuu esimesel nädalavahetusel leiab aset hooaja viimane võistlus, kus saab koguda EGCC klubi edetabeli punkte. Loomulikult on lahkelt starti oodatud ka need golfimängijad, kes veel meie klubiliikmed ei ole.

  • HCPI alla 28,0
  • Stone Course, 36 rada (mõlemal päeval 2 × 9 rada)
  • Löögimäng: mehed valgetelt tiidelt, naised punastelt tiidelt

Toetajad ja auhinnad

Stone Course’i 36 rajal toimuva kahepäevase võistluse peatoetaja on Edasi, auhinnalauda toetab ka Lakrids by Bülow ja võistlejate janu aitab kustutada Haage.

Autasustatakse nii meeste kui naiste võistlusklassi kolme löögimängu parimat, ühises arvestuses kolme HCP löögimängu parimat ja löögimängu arvestuses parimaid seenioreid ja parimaid mid-amatööre. Erivõistlustest leiab aset lähim lipule. Traditsioonilisele EGCC Links Championshipi karikale graveeritakse parima löögimängu tulemuse teinud mees- ja naismängija nimed.

Pane end võistlusele kirja!

GolfBoxist leiad võistluse täpsema juhendi ja registreerimine on avatud kuni 3. oktoobrini kella 12.00.

Viimast korda Stone Course’il

2025. aastal ootavad Stone Course’il mängijaid mõningad muudatused seoses Annika Course’i ehitusega. Stone Course on tuleval aastal täismahus avatud vähemalt jaanipäevani. Hooaja teises pooles võivad osad rajad muutuda, kuid enamik radasid jäävad avatuks. Seega toimub tänavune EGCC Links Championship harjumuspärases vormis Stone Course’il viimast korda.

Mait Schmidt ehitusjärgus Annika Course’il
Foto: Jaanus Ree