Loodetavasti tuleb oktoober mõnusalt soe ja värviline ning mahutab palju golfiringe. Kuna sügispäike käib paratamatult veidi madalama kaarega, on ka meil muudatused lahtiolekuaegades.

notifications_active Kiireima info saad Chronogolfist

Paduvihmad ja öökülmad võivad mõjutada mänguaegu, väljaku avamist ja golfiautode laenutamist, mistõttu hoia tiiaega broneerides silm peal Chronogolfi teadetel.

NB! Pane kindlasti iga mänguring Chronogolfis kirja!

Lahtiolekuajad

  • Caddiemaster & Pro Shop: E–R kella 9–18, L–P kella 9–17
  • Klubimaja ja kohvipunkt: E–P kella 9–19
  • Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran: E–R suletud, L–P avatud kella 11–19 (köök kella 18.30), alates 14. oktoobrist hooajaks suletud
  • Rajakohvik: avatud 24 h
  • Sea Course: jälgi tiiaegu ja teateid Chronogolfis
  • Stone Course: jälgi tiiaegu ja teateid Chronogolfis
  • Jõelähtme Golfiakadeemia: sisetreeninguhooaeg

Kohvipunkt

Klubihoone kohvipunktis on lisaks teele ja kohvijookidele ning värskendavatele jookidele valik snäkke – müslibatoone, kuivatatud marju ja puuvilju, pähkleid ning tumedat šokolaadi. Ostude eest saab pangakaardiga tasuda iseteeninduskassas.

Rajakohvik

Kui on vaja kiiret energiaampsu, siis iseteeninduslikust rajakohvikust saab snäkke, karastus- ja kohvijooke. Rajakohvik asub Sea Course’i 5. ja 13. raja vahel ja on avatud ööpäev läbi. Sissepääsukoodi saad Caddiemasterist või golfarist sõbralt.

Tualettruumid

WC-d asuvad klubihoone esimesel korruse fuajees ja riietusruumides, akadeemiahoones, rajakohvikus Sea Course’i 5. ja 13. raja vahel ning Sea Course’i 10. ja 11. raja vahel. Kõik WC-d (v.a klubihoones) on avatud ööpäev läbi.

golf_course Harjutusväljakud ja Toptracer

Driving Range ja harjutusgriinid on avatud päikesetõusust päikeseloojanguni. Toptracerit saad kasutada Caddiemasteri lahtiolekuaegadel. Kui Caddiemaster on suletud, saad pallimasinast harjutuspalle osta kaardimakse või GolfMore’i äpiga.

emoji_events
Võistluskalender

Oktoobris on kaks traditsioonilist võistlust: 5.–6. oktoobril EGCC Links Championship ja 12. oktoobril EGCC Cross Country, mis kulmineerub hooaja lõpupeoga.

Edukaid golfiringe!