Jõelähtme golfikeskus: klubihoone

Juuli kolmandal nädalal toimub Eesti aasta olulisem golfisündmus: EGCC Sea Course’il selgitatakse välja Eesti 2024. aasta parimad golfimängijad löögimängus.

Võistluspäevad on reedel, laupäeval ja pühapäeval ehk 19.–21. juulini. Võistluse sujuvamaks läbiviimiseks ja mängijate toetamiseks on vabu kohti vabatahtlikele, kelle tööülesannete hulka kuuluvad nii mängijate pallide jälgimine keerulisemates kohtades, tulemuste küsimine, et pealtvaatajatele kohapeal ja interneti kaudu oleks reaalajas hea ülevaade kui ka abistamine meediatiimi viimasel päeval, et kaamerapilt olulistest hetkedest meistrivõistlustel jõuaks kõikideni läbi erinevate seadmete.

Kingitused ja tänugolf

Kõikidele, kes saavad oma aega panustada, on Eesti Golfi Liidu poolt kingituseks ka kena Nike’i golfisärk, loomulikul toitlustus ja EGCCs juba suurvõistluste järgselt traditsiooniks saanud vabatahtlike tänugolf, mis on kõikidele vabatahtlikele tasuta 13. augustil. Kes saab panustada rohkem kui kaks poolikut päeva, saavad lisaks veel ka ilusa golfijope, millega järgnevatel aastatel nautida golfiringe septembrist mai keskpaigani.

Kui sa ise ei saa tulla, saada julgelt info edasi oma tuttavale, kes võibolla veel golfi ei mängigi. Ka tal võib olla väga huvitav veeta nädalavahetust Eesti parimatega.

Eesti Golf Liit ja Estonian Golf & Country Club tänavad ette abi eest. Väljak on suurepärases korras, teeme üheskoos läbi aegade meeldejäävama golfisündmuse!