EGCC 55+ tuuri kolmas etapp viis 10. juunil seltskonna Sea Course’ile, kus tingimused olid väljaku nimele vihjates kaugel rahulikult kaldasse loksuvast merest. Pigem kulges golfimäng tormisel Storm Course’il või siis paduvihmasel Rain Course’il. Aga löögid said kehvast ilmast hoolimata kokku loetud.

Erivõistluste võitjad

5. rada lähimale lipule

  • Naised 55+: Kati Palmar (96 cm)
  • Mehed 55+: Priit Post (7 m 6 cm)
  • Mehed 65+: Arvo Tammik (5 m 77 cm)

10. rada lähimale lipule

  • Naised 55+: Signe Roos (3 m 26 cm)
  • Mehed 55+: Dzintar Klavan (4 m 63 cm)
  • Mehed 65+: Pekka Bergqvist (1 m 87 cm)

Naiste 55+võistlusklassi parimad

Sel etapil mängiti kõikides võistlusklassides HCP-löögimängu. Naiste 55+ võistlusklassis sai 74 netolöögiga kolmanda koha Maaja-Katrin Kerem (EGCC). Sama löökide arvu tegi Linda Kahro (EGCC), kelle tõstis teiseks madalam HCPI. Etapi võitis 68 netolöögiga Margarita Ross (EGCC).

Oma võidukõnes rõõmustas Margarita oma suurepärase tulemuse üle ja avaldas tunnustust flight’ikaaslastele, kel sel korral mäng nii hästi ei õnnestunud. Traditsiooniliselt (ja üleüldise heakskiitva naerupahvaku saatel) pühendas Margarita auhinna oma pühendunud treenerile, Jürile Rossile.

Meeste 55+ võistlusklassi parimad

Meeste 55+ võistlusklassis ei olnud ka sel etapil vastast Meelis Simulantile (EGCC), kes võitis teist etappi järjest esikoha (64 lööki). “Hakkab tulema vaikselt,” oli Meelis oma võidukõnes tagasihoidlik. Teiseks tuli Uljas Loos (EGCC) tulemusega 67 lööki ja kolmandaks Rain Lokotar 73 löögiga.

Meeste 65+ võistlusklassi parimad

Ka meeste 66+ võistlusklassis läks võit teist etappi järjest samale osalejale – esikoha võitis Ants Sild (EGCC) tulemusega 69 lööki. Teiseks tuli Edgar Kruger (EGCC) sama tulemusega, kuid kõrgem HCPI andis paraku madalama koha. Kolmandaks tuli 70 löögiga Vello Kahro (EGCC).

Ants tänas oma võidukõnes fantastilist ilma, kogu flight’i ja eriti Priitu. Las see jääb kohalolijate teada, mis seal Priidu kaasabil täpselt juhtus. Mis oli peamine: Antsu mäng läks oluliselt paremaks ja võit tuli.

Täname sarja peatoetajat Meukowit ja õnnitlused võitjatele!

Vaata ka:

Meukow

Pane end kirja neljandale etapile

Sarja neljas etapp toimub esmaspäeval, 1. juulil kell 14.00 Stone Course’il. Ees ootab kolme kepi mäng (W.I.P) ja mänguvormiks on punktimäng.

Registreerimine läheb lukku reedel, 28. juunil kell 12.00, stardijärjestuse avaldame GolfBoxis pühapäeval, 30. juunil hiljemalt kell 17.00.

EGCC 55+ tuuri tutvustus

Estonian Golf & Country Club 55+ tuuri eesmärgiks on elavdada 55+ klubiliikmete vahelist suhtlust ja selgitada välja edukaimad golfimängijad. Igal etapil jagub auhindu nii iga võistlusgrupi kolmele parimale kui erivõistluste võitjatele. HCPI löögimängu etappidel auhindame ka iga võistlusklassi parimaid löögimängu tulemusi.

Hooaja lõpus kuulutatakse välja iga võistlusklassi kolm parimat mängijat. Terve hooaja võistlusklasside võitjate nimed graveeritakse EGCC 55+ tuuri karikale, mis seisab EGCC klubihoone III korrusel Captain’s Lounge’is.

Finewine.ee sooduskupong

EGCC 55+ sarja peatoetajal Balmerk Estonial on golfimängijatele varuks suurepärane pakkumine: sooduskoodiga GOLFISOBER saad e-poes Finewine ja Ülemiste City Finewine ateljees kõikidelt tavahinnaga toodetelt 25% soodustust. Pakkumine kehtib kuni 31. detsembrini 2024.