Annika Course, 18.09.2024, foto: Jaanus Ree

Hea golfisõber!

Oleme oodanud pikemat kuivaperioodi, et saaksime klubiliikmetele ja aktsionäridele teha uutel Annika Course’i radadel ekskursiooni.

Sel reedel, 25. oktoobril kell 12 koguneme EGCC klubihoone seminariruumis (või restoranis, kui on palju huvilisi) ning teeme ülevaate, kuhu oleme jõudnud ja mis järgmise kahe aasta jooksul veel saab juhtuma.

Kella 13–14 paiku saab jalutada (seekord veel ilma golfikeppide ja pallideta) Annika Course’il koos giididega, kelleks on AS EGCC nõukogu esimees Mait Schmidt ja European Golf Designi arhitekt Gary Johnston.

Gary oli ka viimase Ryder Cupi väljaku Marco Simone arhitekt. Ta külastab ehitusperioodil meid iga paari kuu tagant, et Annika Sörenstami ja European Golf Designiga koostöös valmiv golfiväljak vastaks kõige kõrgematele kriteeriumitele.

Registreeri tuurile

Selleks, et teaksime mitme inimesega arvestada, ole hea ja pane end kirja:

Kel sel korral liitumiseks võimalus puudub, siis järgmine tuur tuleb tõenäoliselt 2025. aasta jaanipäeva paiku, kui on juba järgmised väljakuehituse edusammud saavutatud.

Ilm paistab reedel hetkel olema kena, nii et pärast jalutuskäiku jõuab veel ka golfi minna mängima. Sea Course on lahti kuni 27. oktoobrini (k.a), Stone Course on avatud kuni lume tulekuni.

Vaata lisaks:

Kohtumiseni tuuril!

Mait Schmidt Annika Course’il, 18.09.2024, foto: Jaanus Ree