Kolmapäeval, 25. septembril leidis aset EGCC Ladies Night Outi viies ja viimane etapp. Enne ühisstarti tervitas golfinaisi Sergei Jarovenko, kes andis põgusa ülevaate seikluslike valmiskokteilide poolest tuntud Punch Clubist. Seejärel kärmelt ühispilt ja võistlus võis alata.

Osalejaid ootas ees Sea Course’i 18 rada ja võib öelda, et ilmataat oli septembri viimase kolmapäeva kohta suhteliselt viisakas. Kes läbis väljaku nobedamas tempos, pääses napilt paduvihmast.

Pärast Lexuse nimelist viiendat rada andis rajakohvikus löökidele hoogu juurde kosutav supp ning Rasmus Mägi ja Põhjala Pruulikoja koostöös valminud hüpotooniline alkoholivaba õlu “Treeninglaager”.

Peoõhtu jätkus veinibaaris Chin Chin

Sel aastal toimus hooaja lõpupidu Kalaranna kvartalis veinibaaris Chin Chin, kes jagab oma õdusat ruumi kauplusega Veinisõber. Pärast tervitusmulli ja -ampsu andsid oma soojad soovid (ja laulud) üle EGCC “teeneline trubaduur” Lembit Torga, Lexus Tallinna esindaja Gunnar Toomemets, Borealise esindaja Katrin Tammaru ja loomulikult Chin Chini perenaine Inga Kozlova.

V etapi parimad

Ja oligi aeg kuulutada välja viienda etapi võitjad. Ka sel etapil mängiti vastavalt võistlusklassile kas punktimängu, HCP maksimum skoori või HCP-löögimängu. Võrdse tulemuse puhul sai kõrgema koha osaleja, kelle händikäp on madalam. Marmella nimelisel 8. rajal toimus ka lähim lipule erivõistlus, mille võitis Ülle Ehrpais (8 m 84 cm).

HCPI kuni 18,0

  1. Ave Epner (EGCC), 79 lööki
  2. Kristi Õng (EGCC), 80 lööki
  3. Eve Pärnsalu (EGCC), 80 lööki

HCPI 18,1–30,0

  1. Kairi Maidla (EGCC), 70 lööki
  2. Inga Mustonen (Rae Golfiklubi), 71 lööki
  3. Linda Kahro (EGCC), 75 lööki

HCPI 30,1–53,0

  1. Liisa Peri (Niitvälja Golf), 42 punkti
  2. Julia Sulp-Christensen (EGCC), 36 punkti
  3. Terje Toomingas (Reval Golf Club), 33 punkti

Loosiauhinnad

Kõikide kohalolijate vahel läksid loosi:

Hooaja parimad

Kokku osales 2024. aastal 69 naist pea kõikidest Eesti golfiklubidest. Üheksa naist osalesid kõigil viiel etapil ja palju oli neid, kel jäi vahele vaid üks etapp.

Läbi hooaja jagati edetabeli punkte 20 etapi parimale. Võistleja teenis kohapunkte selles võistlusklassis, kus ta oma esimese etapi mängis olenemata tema HCPI muutustest läbi sarja hooaja.

Iga võistlusklassi kolm parimat said kaela unikaalse disainiga medalid ja Tauno Kangro loodud karikale graveeritakse iga võistlusklassi kolme parima nimed.

HCPI kuni 18,0

  1. Ave Epner (EGCC), 90 punkti
  2. Eve Pärnsalu (EGCC), 78 punkti
  3. Annika Sutt (EGCC), 62 punkt

HCPI 18,1–30,0

  1. Kairi Maidla (EGCC), 78 punkti
  2. Inga Mustonen (Rae Golfiklubi), 74 punkti
  3. Ülle Ehrpais (EGCC), 66 punkti

HCPI 30,1–53,0

  1. Eha Luite (EGCC), 84 punkti
  2. Terje Toomingas (Reval Golf Club), 72 punkti
  3. Helen Esinurm (EGCC), 64 punkti

Palju õnne võitjatele ja suur tänu kõikidele osalejatele läbi hooaja!

Vaata lisaks:

Marmella sooduskood

Peatoetajal Marmella on varuks e-poe sooduskood neile, kellele loosiõnn sel aastal ei naeratanud:

  • Sooduskoodiga GOLFISOBER20 saad kõikidelt Marmella toodetelt 20% allahindlust.
  • Sooduskood kehtib e-poes Voodike.ee kuni 31. oktoobrini 2024 (k.a).

Täname EGCC Ladies Night Out 2024 toetajaid

Suurepärased asjad sünnivad ikka meeldivas koostöös. Oleme ütlemata tänulikud, et meie auhinnalauda rikastasid, aga ka uusi teadmisi jagasid need suurepärased inimesed ja ettevõtted: